home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA


Proizvođač automobila Subaru, japanska kompanija “Fudži teška industrija” objavila je da su njihovi modeli “Subaru impreza G4” sa četvoro i petoro vrata i novi “XV” osvojili prestižne nagrade za dizajn (Good Design Award 2012) koje dodeljuje Japanski institut za promociju industrijskog dizajna (JDP).

 (Dalje)

Dacia pic nic

2 Okt 2012 - 19:08 Vesti Link

U prijatnoj atmosferi Specijalnog rezervata prirode Zasavica, pored Sremske Mitrovice, u subotu, 29. septembra 2012. organizovan je veliki Dacia pic nic za sve vlasnike Dacia vozila.

 (Dalje)Holandska kompanija VDL je saopštila da je potpisala ugovorom po kome će preuzeti Mitsubishijevu fabriku NedCar u Holandiji, kao i to da će od 2014. godine tamo početi da se proizvode Minijeva vozila.

 (Dalje)

Zahvaljujući kamerama montiranima iza vetrobranskog stakla, trendu koji je veoma popularan u Rusiji, pošlih meseci mogli smo da vidimo smešne, ali i zastrašujuće saobraćajne situacije iz te najveće zemlje sveta.

 (Dalje)

Dacia je na Salonu u Parizu prošle nedelje održala premijeru novog Sandera (uz Sandero Stepway i novi Logan), a evo kako bi eventualno mogla da izgleda trovratna verzija, ako se naravno u Renaultu uopšte odluče da se ovakav Sandero ikada i pojavi u prodaji.

 (Dalje)

Kako prenosi magazin Motor Trend, nova generacija Chevrolet Silverada će dobiti i luksuznu verziju koja će nositi High Country oznaku.

 (Dalje)

Iz Volkswagena je stigla i zvanična potvrda da će njihov najluksuzniji model dobiti naslednika.

 (Dalje)

Toyota je najavila planove o predstavljanju Smart Insect koncepta (Information Network Social Electric City Transporter) na CEATEC sajmu u Japanu. Insektoliko vozilo se opisuje kao "sledeća generacija komunikacijski umreženog koncepta", a radi se o električnom jednosedu opremljenom senzorima pokreta, tehnologijom prepoznavanja glasa i naprednim sistemima predviđanja ponašanja.

 (Dalje)

Volkswagen je u Drezdenu dodelio tradicionalnu nagradu za kvalitet servisa (VSQA), a i ove godine nagrađeno je sto partnera, među najboljim međunarodnim servisnim partnerima.

 (Dalje)

Zbog slabe potražnje (ili možda nerealno velike produkcije), grupacija PSA Peugeot Citroën je objavila da će u četvrtom kvartalu ove godine privremeno, na 21 dan, obustaviti proizvodnju u svojoj fabrici u Trnavi.

 (Dalje)

Prvi čovek Formule 1 Berni Eklston izrazio je nezadovoljstvo zbog novih V6 turbo motora koji će se uvesti u "najbrži cirkus" od 2014. godine.

 (Dalje)

U nastavku pogledajte video zabaležen tokom druge faze italijanske promo-turneje “Tour 500L” koja je osmišljena da italijanske kupce upozna sa novim Fiatovim adutom 500L, pogledajte utiske i komentare protagonista test vožnje novog gradskog salonskog automobila.

 (Dalje)