home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA


Britanski Jaguar je potvrdio svoju saradnju s pevačicom i kantautorkom Lanom Del Rey u kontekstu predstavljanja novog modela F-Type.

 (Dalje)Na pomolu je nastavak saradnje grupacije Renault-Nissan sa Daimlerom. Ovog puta, dve auto-kompanije udružiće snage u proizvodnji novih Mercedesovih modela iz segmenta kompaktnih vozila.

 (Dalje)

Američki glumac Julien Chabbott je nedavno pregazio stopalo njujorškog policajca nakon što je dobio kaznu za nepropisno parkiranje, a uskoro će zbog toga biti tužen za deset miliona dolara.

 (Dalje)

Nissan Micra ELLE

24 Avg 2012 - 09:21 Noviteti Link

Nissan je u saradnji sa modnim magazinom ELLE napravio novo specijalno izdanje modela Micra. To je Micra ELLE, koja će se britanskim kupcima nuditi od 1. septembra i koja po navodima japanske kompanije kombinuje elegantan izgled i bogatu opremu. 

 (Dalje)

Roush Performance je prošle godine u saradnji sa Davidom Raganom (vozačem Roush Fenway Racing tima) napravio Ford Mustang Stage 3 Premier Edition, a predstavljanje je obavljeno na SEMA show-u u Las Vegasu.

 (Dalje)

Toyota Motorsport predstavlja trkačku verziju GT86 modela, koji nosi ime CS-V3 i pripremljen je za VLN seriju trka izdržljivosti.

 (Dalje)


Škoda je u julu ove godine širom sveta prodala 72.600 svojih vozila, što predstavlja rast od 6 odsto u odnosu na 68.500 u julu 2011. godine.

 (Dalje)

Da Volvo proizvodi neke od najbezbednijih automobila na svetu, znaju i ptice na grani. Nažalost, ne i svi piloti.

 (Dalje)

Britanski A. Kahn Design je sa nekoliko crteža i kratkim saopštenjem najavio da će za nekoliko meseci predstaviti novu modifikovanu verziju Land Roverovog Defendera.

 (Dalje)

Proteklog vikenda u Mađarskom gradu Kunmadaras, najtrofejniji Srpski stunter Radislav Mihajlov osvojio je 1. mesto u trećoj rundi Mađarskog šampionata u stuntu. Ovo je ujedno bila i poslednja runda ove godine tako da je Radislav postao zvanično šampion Mađarske u ovoj disciplini.

 (Dalje)

Audi planira novi sportski model za 2015. godinu koji se u nemačkim medijima naziva Sport-Quattro, a razvija se pod kodnom oznakom Q35.

 (Dalje)