home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA


Koliko god bili kvalitetni, automobili su skloni da otkažu poslušnost u najgorem trenutku. Zato postoji šlep služba.

 (Dalje)Nemački DMC vlasnicima starijih verzija Lamborghijivog Gallarda (2004-2008) nudi novi tjuning paket Soho koji ovaj model približava izgledu Gallarda LP570-4.

 (Dalje)


Pet do deset fabrika automobila mogle bi biti zatvorene i otpušteno 80.000 radnika kroz dve do tri godine u Zapadnoj Evropi, piše francuski list Tribin.

 (Dalje)

Svetska premijera Minijevog novog modela Paceman će se održati na ovogodišnjem Salonu u Parizu, a prodaja će startovati početkom sledeće godine (u Velikoj Britaniji od marta 2013. godine).

 (Dalje)

"Aston martin" V12 DBS kupe, koji se pojavio u filmu o Džejmsu Bondu "Zrno utehe" glavna je zvezda humanitarne aukcije povodom 50 godina od pojavljivanja prvog filma o Bondu, "Dr. No", saopštila je aukcijska kuća "Kristi". Automobil, crni model iz 2008. godine, trebalo bi da bude prodat za najmanje 100.000 funti (160.000 dolara) na ekskluzivnoj aukciji 5. oktobra.

 (Dalje)

VIDEO I (Dalje)

Opel je nedavno saopštio da će se njihov novi kabriolet zvati Cascada, a objavljene su i dve teaser slike.

 (Dalje)

Pored novog Mondea, restilizovane Fieste i najave o dolasku modela Edge, EcoSport i Mustang na evropsko tržište, iz Forda su stigle i prve slike i veoma kratko press saopštenje o još nekoliko novih modela.

 (Dalje)

VIDEO I (Dalje)

Preuzeto sa: Blic.rs

U Srbiji se dnevno ukrade više od osam automobila, a lopovi sve češće biraju najskuplje modele koje prodaju u delovima ili švercuju u zemlje Evrope ili Bliskog istoka. Kako kažu u policiji, najviše problema imaju sa balkanskom mafijom, koja je izuzetno tehnički opremljena i uvežbana, pa se dešava da ekipa lopova dođe iz Banjaluke, ukrade džip za 40 sekundi u Beogradu i vrati se u Bosnu.

 (Dalje)

NIS Petrol je pokrenuo novu akciju namenjenu mladim vozačima. Poklon kartica za gorivo u vrednosti od 1.000 dinara namenjena je vozačima koji su u protekla dva meseca položili vozački ispit.
 (Dalje)

ZIL 4112R

6 Sep 2012 - 19:01 Noviteti Link

Napravljena je nova verzija ZIL predsedničke limuzine koja je za sada u formi prototipa, dok bi produkcijski model trebalo da se pojavi za nekoliko meseci (taj model će biti i blindiran).

 (Dalje)

Još jedan od Mercedesovih noviteta za predstojeći Salon automobila u Parizu biće i B 200 Natural Gas Drive sa pogonom na prirodni gas.

 (Dalje)

Ford je danas i zvanično saopštio da će na evropskom tržištu početi da prodaje modele Edge, EcoSport i Mustang.

 (Dalje)