home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA


Rimokatolički poglavar, papa Benedikt Šesnaesti će po vrtovima svoje letnje rezidencije u Kastel Gandolfu voziti svoj prvi električni automobil, prilagođeni beli "reno kangu".

 (Dalje)U toku trajanja akcije, uz model Honda CR-V kupci će moći da ostvare popust do 2.000 eur i dobiju paket originalne Honda dodatne opreme vrednosti 1.100 eur.

 (Dalje)

U ponudi tjuning kuće JE Design se nalazi i wide body kit za Porsche Cayenne.

 (Dalje)

Suzuki je japanskim kupcima upravo predstavio Wagon R modelske godine 2013, kao i njegovu atraktivniju Stingray verziju.

 (Dalje)

Audi je prošlogodišnji Salon automobila u Frankfurtu iskoristio da javnosti pokaže i obnovljenu verziju sportskog modela RS5 Coupe, dok će na predstojećem Salonu u Parizu publika imati priliku da vidi i RS5 Cabrio.

 (Dalje)

Niko ne voli saobraćajne gužve, ali sledeći put kada naletite na neku ne pravite se pametnijima od ostalih vozača da i sami ne bi završili kao junak iz ovog videa.

 (Dalje)

Američki Hennessey Performance je predstavio novu igračku za dovoljno bogate i dovoljno brze. Njihov novi model Hennessey VR1200 Twin Turbo Coupe je naime dostupan u ekskluzivnoj seriji od samo 12 primeraka.

 (Dalje)

Honda je u svojoj fabrici u Swindonu u Velikoj Britaniji i zvanično počela sa proizvodnjom nove generacije modela CR-V.

 (Dalje)

Mitsubishi je najavio da će krajem ovog meseca na Salonu automobila u Parizu sem Outlandera Hybrid i osveženog ASX-a predstaviti i evropsku verziju modela Mirage.

 (Dalje)

Mitsubishi je novu generaciju svog Outlandera predstavio na poslednjem Salonu automobila u Ženevi, dok će 27. septembra, tokom press konferencije na Salonu u Parizu, promovisati i njegovu hibridnu varijantu.

 (Dalje)

McChip predstavlja svoj novi tjuning kit za modifikaciju Mercedesa SLS AMG.

 (Dalje)

Infiniti je za evropsko tržište pripremio novo specijalno izdanje hibridnog modela M35h.

 (Dalje)

Stiže Fiat 500 XL

6 Sep 2012 - 07:55 Vesti Link

Premijera kragujevačkog modela “fijat 500 XL” biće krajem septembra na sajmu u Parizu. Radi o modelu sa sedam sedišta koji će se proizvoditi na istoj platformi kao i “500 L”

 (Dalje)

Mini je u maju ove godine na Mini United festivalu u Francuskoj predpremijerno predstavio svoj model Mini John Cooper Works GP 2012, koji će krajem ovog meseca biti izložen i na Salonu automobila u Parizu.  

 (Dalje)