home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA


Nakon što je u januaru ove godine na Salonu automobila u Detroitu predstavio novi Fusion, Ford se priprema da za nekoliko nedelja na Salonu u Parizu promoviše i novi Mondeo, evropsku verziju pomenutog Fusiona.

 (Dalje)Suzuki je pre skoro mesec dana najavio da će krajem septembra na Salonu u Parizu predstaviti svoj novi koncept automobil, nazvan S-Cross.

 (Dalje)

Preuzeto sa: Novosti.rs

Nova A-klasa biće izložena na platou ispred "Delta sitija" do 11. septembra. Novi model potpuno je redizajniran, do najsitnijih detalja

 (Dalje)

Kako stvari sada stoje, kamere će uskoro postati nezaobilazan deo opreme svih automobila, i to ne samo onih u Rusiji.

 (Dalje)

U ponudi britanskog A. Kahn Designa je i tjuning paket namenjen Audijevom modelu Q7.

 (Dalje)

Fiat će na Salonu automobila u Parizu sem nove Pande 4x4 predstaviti i novu Pandu TwinAir Turbo Natural Power.

 (Dalje)

Direktor Fiata Sergio Marchionne je danas objavio neke detalje o tome šta se može očekivati narednih godina od Chryslera, čiji je Fiat većinski vlasnik.

 (Dalje)

Nakon što je pre nekoliko meseci predstavio MP4-12C Spyder, McLaren se priprema i za prezentaciju novog superautomobila.

 (Dalje)

Honda je prošlog meseca objavila prve zvanične fotografije i detalje o novom Accordu devete generacije za američko tržište (gde će prodaja početi 19. septembra), a u međuvremenu su objavljeni podaci i slike novog Accorda u hibridnoj verziji.

 (Dalje)

Nakon jučerašnje premijere Golfa sedme generacije u Berlinu, kao i prvih slika i detalja, Volkswagen je objavio i komplet zvaničnih fotrografija novog Golfa i u trovratnoj verziji.

 (Dalje)

VIDEO I (Dalje)

Rolls-Royce Motor Cars Ltd. prognozira drugu godinu za redom u kojoj će ostvariti rekordnu prodaju, zahvaljujući rastu bogatstva u Aziji, koje nadmašuje evropsku ekonomsku krizu.

 (Dalje)

Bivši finansijski direktor Poršea Holger Haerter odbacio je optužbe o proneveri prilikom ugovaranja kredita da pomogne ovom proizvođaču sportskih automobila.

 (Dalje)