home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA


Novi Seat Toledo (četvrte generacije) je u formi koncepta predstavljen u martu ove godine na Salonu automobila u Ženevi, a danas su objavljene prve slike njegove definitive, serijske verzije.

 (Dalje)

Kako piše Tanjug, sledećeg meseca u Fijatovoj fabrici u Kragujevcu počeće proizvodnja potpuno novog vozila, "fijat 500L", namenjenog globalnom tržištu.

 (Dalje)Tek što je porodicu aktuelne Astre (predstavljena 2009. godine) nedavno proširio i klasičnim sedanom, Opel je sada predstavio i blago restilizovano izdanje standardnih verzija.

 (Dalje)

Nemačka tjuning kuća Loder1899 kupcima sada nudi i paket za doterivanje Ford Focusa Estate koji podrazumeva i pojačanje 2,0 litarskog turbo-dizel motora.

 (Dalje)

Smart Iceshine Edition

15 Jun 2012 - 09:30 Noviteti Link

Smart ForTwo Iceshine je još jedno specijalno izdanje ovog malog automobila, a koje će se od oktobra isporučivati kupcima.

 (Dalje)

Dok čekamo na njegovog naslednika koji će poneti naziv Vanquish, još uvek aktuelni Aston Martin DBS je prošao kroz tretman u britanskom A. Kahn Designu.

 (Dalje)

*Napravljen na bazi 1993 BMW-a M3 Coupe sa 3,0 litarskim šestocilindrašem sa 286KS, prešao 40.688 km, cena 12.890 evra.

 (Dalje)

Broj automobila proizvedenih u britanskim fabrikama u maju je porastao za 42 odsto u odnosu na isti mesec prošle godine, kada je nuklearna katastrofa u Japanu nanela štetu izvozu aumobilskih delova, pokazuju podaci Udruženja prodavaca i proizvođača motornih vozila (SMMT).

 (Dalje)

Nemački Daimler počeo je proizvodnju i prodaju svog automobila na električni pogon na masovnom tržištu električnih automobila, pobedivši BMW uvođenjem ovog modela bez izduvnih gasova.

 (Dalje)

Tek što je pre neki dan predstavio Bravo Sporting, Fiat je u Brazilu sada promovisao i obnovljene verzije modela Strada i Palio Weekend.

 (Dalje)

Volkswagenov model na slikama se u Rusiji već prodaje kao VW Polo sedan a u Indiji kao VW Vento, dok će u Kini kupcima biti dostupan kao VW Jetta NF.

 (Dalje)

Upoznajte Sashu-Mercedes, dvogodišnju Austrijanku čiji je otac automobilski novinar.

 (Dalje)

Ovaj modifikovani Audi RS6 Avant u "light blue" izdanju je delo nemačkih tjunera Fostla i MTM, a pored doteranog izgleda odlikuje se i pojačanim V10 motorom.

 (Dalje)