home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA


Krajem aprila Audi je objavio da kupuje Ducati, a takav rasplet događaja u zaborav je gurnuo sve one priče koje su Ducati povezivale sa Mercedesom, BMW-om i ostalim brendovima koji su se raspitivali o njemu. Već dogovoreni posao morao je samo da dobije blagoslov Evropske Unije koji je na adresu ovih brendova stigao juče.

 (Dalje)Preuzeto sa: BrzaBrzina.com

Nedugo posle Sierre, Yukona i Acadie, i najmanji GMC model, Terrain, dobio je luksuznu Denali verziju.

 (Dalje)

Budućnost sedmostrukog svetskog šampiona Michaela Schumachera u Formuli 1 je pod znakom pitanja, a sve nedoumice će biti razrešene u sledećih šest nedelja. Schumiju krajem sezone ističe trogodišnji ugovor sa Mercedesom, a prema rečima timskog šefa Rossa Brawna odluka će biti doneta pre kraja letne pauze, odnosno u narednih šest nedelja.

 (Dalje)

Mazda Demio EV

7 Jul 2012 - 08:36 Noviteti Link

Mazda je još krajem prošle godine u Hirošimi novinarima predstavila prototip Mazde Demio (u Evropi kao Mazda2) sa elektro pogonom, a u međuvremenu je saopšteno da ovaj automobil neće u serijsku proizvodnju, već će biti napravljena serija od oko 100 primeraka koji će biti dati na korišćenje predstavnicima lokalne vlasti i kompanijama u Chugoku regionu u Japanu.

 (Dalje)Iz BMW-a stiže još jedna specijalna edicija aktuelnog M3 Coupea. U pitanju je M3 Lime Rock Park Edition, posebna verzija namenjena samo američkom tržištu, i to samo za 200 kupaca budući da se radi o ograničenoj seriji.

 (Dalje)

Preuzeto sa: Novosti.rs

Prve, probne vožnje novog "fijata 500 l", a koje su u petak novinarima omogućili čelnici kompanije iz Torina ukazuju da će ovaj, gradski auto "zaraditi" svaki cent od 15.550 evra, kolika je cena sa kojom startuje prodaja ovog modela u Italiji, početkom septembra.

 (Dalje)

Aktuelni Fiat 500 je zvanično lansiran 4. jula 2007. godine, a od tada je u 110 zemalja prodato više od 800.000 primeraka ovog modela.

 (Dalje)

Sud u Livornu na zapadnoj obali Italije ovih je dana zvanično proglasio bankrot slavne kompanije De Tomaso. To je drugi put za deset godina da poznati proizvođač nestaje s automobilske scene nakon što je propao ne tako davne 2004. godine, uprkos očajničkim pokušajima da se firma održi u životu (čak je bilo obezbeđeno i proizvodno postrojenje – bivša Delphi fabrika).

 (Dalje)

Izvršni direktor Renaulta, Carlos Tavares, saopštio je da ta kompanija još uvek nije odlučila da li će oživeti marku Alpine, ali je otkrio da Renault trenutno razgovora sa jednim proizvođačem automobila, sa kojim bi radio na razvoju naslednika modela Alpine A110.

 (Dalje)

TechArt je predstavio i tjuning program za Porsche 911 Cabriolet (serije 991).

 (Dalje)

Bentley je nedavno na Goodwood Festival of Speed događaju ponovo pokazao svoj  EXP 9 F Concept (premijeru imao u martu ove godine na Salonu u Ženevi), a takođe je objavio i novi promotivni video i set novih fotografija.

 (Dalje)