home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA


Peugeot Design Lab je nedavno otvoreni dizajn studio koji je nastao kao rezultat 200 godina iskustva u biznisu i 120 godina iskustva u dizajniranju automobila.

 (Dalje)Ford je objavio da uskoro kreće proizvodnja Taurusa sa novim 2.0L EcoBoost motorom koji će biti dostupan kupcima do kraja godine kao 2013 model.

 (Dalje)

Kada je predstavila četvrtu generaciju modela Avalon na ovogodišnjem Salonu automobila u Njujorku, Toyota nije želela da priča o motorima. Sada je objavljeno da će standardni motor i dalje biti 3.5L V6 sa 268KS, ali po prvi put ovaj automobil će biti dostupan i kao hibrid.

 (Dalje)

Na ruskim saobraćajnicama nikad nije dosadno. Tamošnji mentalitet, saobraćajno ophođenje i nivo “alkohola u vazduhu” garancija su za sate i sate neverovatnog video materijala koji se svake nedelje nađe na nekom od popularnih video servisa.

 (Dalje)

Tek što je najavljen MX-5 GT Concept za predstojeći Goowood Festival of Speed, Mazda je danas najavila još jedno novo izdanje MX-5-ice (Miata).

 (Dalje)

Snimljen Opel Adam

26 Jun 2012 - 21:59 Top secret Link

Opel je početkom maja i zvanično saopštio da će se njihov novi mališan zvati Adam, kao i to da će Adam svetsku premijeru imati u septembru, na Salonu automobila u Parizu (prodaja u Evropi će startovati početkom 2013. godine).

 (Dalje)Mazda Flair Wagon

26 Jun 2012 - 20:08 Noviteti Link

Flair Wagon je Mazdina verzija Suzukijevog modela Palette, a radi se o malom MPV automobilu sa četiri sedišta i zadnjim bočnim kliznim vratima.

 (Dalje)

Nemački DMC predstavlja svoj novi LP 700 M-GT tjuning program za Lamborghini Murcielago.

 (Dalje)

Preuzeto sa: Novosti.rs

Kakva je ponuda polovnih „kabrio“ vozila kod nas: Najpovoljniji „eskort“. „Punto“ od 1.000 evra. Najskuplji je „pežo 307“ iz 2004. godine - košta 6.850 evra

 (Dalje)

BMW Group i Tojota unaprediće saradnju u oblasti proizvodnje ekološki prihvatljivih automobila, tako što će japanski proizvođač snabdevati BMW hibridnim pogonskim sistemima i tehnologijom vodoničnih gorivih ćelija, dok će zauzvrat dobiti tehnologiju koja će omogućiti proizvodnju lakših karoserija, saopštili su u ponedeljak japanski mediji.

 (Dalje)

Hyundai Auto Beograd je pored svoje standardne delatnosti ljubiteljima Hyundai brenda na našem tržištu ponudio i mogućnost rentiranja svojih vozila /Rent a car/ putem svog sektora ''Drive Hyundai''.

 (Dalje)

Dileri kompanije Lexus izvršili su pritisak ka matičnoj kompaniji Toyota da model Lexus ES za 2013. proizvodi u Severnoj Americi, kako bi se pomoglo prodaji i profitu zbog jakog japanskog jena.

 (Dalje)

Dacia 5+ program: Do 40% popusta na originalne rezervne delove za vozila starija od 5 godina.

-
Inclusive 5+ opcija* od 49 €,
- Special 5+ opcija** za samo 11 €,
- Regular 5+ opcija*** za samo 11 €,

Posetite najbliži ovlašćeni Dacia servis.

 (Dalje)

Vaš Renault vas verno služi duže od 5 godina. Zahvaljujući njegovom kvalitetu, gde god da krenete, uvek možete računati na prijatnu i bezbrižnu vožnju. Sada vam nudimo jedinstveni Renault 5+ Program kako biste nastavili da uživate u kvalitetu na koji ste navikli.

 (Dalje)