home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Ferrari je otkrio novi hibridni sistem za svoje V12 automobile. Uz kontinuirani razvoj efikasnih i motora visokih performansi, Ferrari prvi put objavljuje i detalje o novom središnje postavljenom V12 hibridnom agregatu na Salonu automobila u Pekingu.

 (Dalje)



Sledeći primer Audija, BMW-a, Mercedesa i Volvoa, japanski Infiniti je specijalno za kinesko tržište pripremio produženu verziju sedana iz M serije.

 (Dalje)

Iz G-Powera stiže novi paket za pojačanje starog BMW-a M3 (E46).  

 (Dalje)

VIDEO: Opel Asterix

25 Apr 2012 - 01:30 Video Link


Rolls-Royce je na poslednjem Salonu automobila u Ženevi predstavio Phantom Series II (čije prve isporuke kupcima će startovati do kraja juna), a sada je na Salonu u Pekingu prikazan i obnovljeni Phantom extended wheelbase.

 (Dalje)

Vodeći kineski proizvođač automobila FAW i nemački Volkswagen postigli su dogovor o produženju saradnje za još 25 godina, objavila je kineska kompanija.

 (Dalje)

Novi BMW M5 (F10) dolazi sa nizom novih gedžeta, od kojih ćete neke više zavoleti, a neke možda ne. Jedna novina je i Active Sound sistem.

 (Dalje)

Renault-Samsung (korejska filijala Renault-Nissan alijanse) je prošle godine na korejskom tržištu i zvanično predstavio novu generaciju svoje najveće limuzine SM7, koja će se na nekim tržištima prodavati i pod znakom Renaulta.

 (Dalje)

Nije poznato vole li nemački policajci, poput američkih, krofne ili su u pitanju kobasice, ali to nije razlog zbog kojeg ne staju u svoja nova policijska vozila.

 (Dalje)

VIDEO I


 (Dalje)

Fiat Punto Van 2012

24 Apr 2012 - 21:01 Noviteti Link

Fiat na Salonu komercijalnih vozila u Birmingemu (od 24. do 26. aprila) izlaže i Punto Van 2012 koji zamenjuje Grande Punto Van.

 (Dalje)

Jeep je svoju ponudu proširio i modelom Wrangler Unlimited Altitude, koji će se u američkim prodajnim salonima naći sledećeg meseca.

 (Dalje)

Eterniti Artemis

24 Apr 2012 - 19:23 Noviteti Link

Nova britanska kompanija Eterniti Motors na Salonu u Pekingu promoviše SUV model Artemis, čija će prodaja početi na leto ove godine, i to po ceni od 252.000 funti.

 (Dalje)

Preuzeto sa: Novosti.rs

Novinari iz bivših republika SFRJ imali su priliku da provozaju novi „i30“ i provere sve njegove mogućnosti na relaciji Beograd - Novi Sad – Palić

 (Dalje)