home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA


Privredni pregled je na 50. jubilarnom Međunarodnom sajmu privrednih vozila BEOTRUCK 2012. dodelio tradicionalne godišnje nagrade za najbolja privredna vozila koja su se pojavila na našem tržištu od marta 2010. pa do danas.

 (Dalje)Preuzeto sa: dw.de

Svakodnevno na putevima širom EU u saobraćajnim nesrećama pogine 85 ljudi. Povećanje broja smrtnih slučajeva na drumovima primećeno je u Švedskoj, Nemačkoj, Belgiji, Poljskoj.

 (Dalje)

Početkom ovog veka francuski brendovi Citroen i Peugeot sklopili su partnerstvo sa Toyotom koje je rezultiralo kasnijim otvaranjem zajedničke fabrike u Češkoj 2005. godine. U toj fabrici pomenuti brendovi proizvode svoje sestrinske modele C1, Peugeot 107 i Aygo koji su nedavno obnovljeni kako bi i dalje ostali zanimljivi kupcima. Ovih dana iz fabrike u Kolínu izašao je 2.000.000 primerak tog gradskog blizanca.

 (Dalje)

Automobil za slepe osobe

31 Mar 2012 - 12:32 Vesti Link

Amerikanac Stiv Mejhen iz Kalifornije postao je prvi slepi čovek koji je provozao automobil - posebno adaptiranu "tojotu prijus".

 (Dalje)

Za nastanak ovog unikatnog primerka Range Rovera Evoque (predstavljen 28. marta u Veroni na sajmu Vinitaly 2012) zaslužni su francuski Bollinger i italijanski Aznom, a pored bronzanih detalja, mat crnog krova, Bollinger oznaka i kožnog enterijera, u prtljažniku ima poseban prostor za vino i čaše.Potreban materijal – od 14.888 do 175.210 šibica, preciznije palidrvaca. Potreban rad – 50 dana po 12 sati. Mnogo strpljenja i ljubavi za ovakvu aktivnost. Sve ovo neophodno je za izradu jedne prosečne makete kamiona ili nekog drugog teretnog vozila, a ni jedna nije prosečna. Svaka je posebna, izuzetna, svaka je unikat.

 (Dalje)

Ludnica u Portugalu

31 Mar 2012 - 11:15 Sport Link

Latvala i Soldberg se slupali, Hirvonen vodi

Totalna ludnica i neverovatni obrti viđeni su drugog dana Relija Portugal. Sve je bilo uzrokovano maglom i jakom kišom koja je padala gotovo tokom čitavog dana, što je dovelo do toga da na kraju bude otkazan poslednji stejdž dana.

 (Dalje)

Suzuki Swift Attitude

31 Mar 2012 - 09:05 Noviteti Link

Britanski uvoznik Suzukija je za tamošnje kupce pripremio novo specijalno izdanje modela Swift.

 (Dalje)

Hamann BMW 650i Coupe

31 Mar 2012 - 08:47 Tuning Link

Hamann u svojoj ponudi ima i tjuning paket za novi BMW serije 6 Coupe.

 (Dalje)

Rolls-Royce je pripremio model Phantom Coupe Mirage, napravljen po narudžbini iz Abu Dhabi Motorsa.

 (Dalje)

Volite FIAT? Zainteresovani ste za ekologiju? Želite da uštedite gorivo?

 (Dalje)

Američki saobraćajci zaustavili su nedaleko od Vašingtona vozača "lamborginija" koji je, umesto uobičajenih registarskih tablica, imao Betmenove oznake.

 (Dalje)