home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA


BMW i8 Spyder

31 Mar 2012 - 00:31 Concept cars Link

BMW je prošle godine objavio ime svog novog podbrenda koji je nazvan kratko BMW i (i za innovation), a zatim su predstavljena i prva dva modela u predserijskoj formi: BMW i3 i BMW i8.

 (Dalje)Preuzeto sa: Novosti.rs

Polovni automobili u Srbiji: U ponudi „SLK klasa“, „opel“, „pežo“. Zanimljivi i „oldtajmeri“

 (Dalje)

Holandska firma Savage Rivale je predstavila finalni koncept svog teleskopskog spuštajućeg krova za svoj super sportski model.

 (Dalje)

VIDEO: McLaren MP4-12C GT3

30 Mar 2012 - 20:39 Video Link


Nemački Mercedes planira da konkurentskog giganta BMW, proizvođača luksuznih automobila takođe iz Nemačke, "napadne" iz tek otvorene fabrike u Mađarskoj. Mercedes, koji posluje u okviru grupe Dajmler, otvorio je u četvrtak u Mađarskoj možda poslednju veliku fabriku koja će u dogledno vreme biti podignuta u Evropi, ocenjuju analitičari.

 (Dalje)

Zabava u gradu ili šoping. To je sada već svejedno. Sa Aygo-om ćete doživeti urbanu avanturu koja vas neće ostaviti ravnodušnima. Osetićete poplavu sreće i nikada više vam ništa drugo neće biti dovoljno dobro. Kupovinom eko verzije bogato opremljenog Aygo-a po ceni od 8.500 €*, Fond za zaštitu životne sredine vam daje subvenciju od 100.000 RSD.

 (Dalje)

Vozačka dozvola na crnom tržištu koša 600 evra, a u centralnoj Srbiji nabavlja se za 1.000.

 (Dalje)

Kako piše Beta, japanski proizvođač automobila "Honda" saopštio je da će opozvati 550.000 modela CR-V i kamioneta iz SAD zbog greške u farovima.

 (Dalje)

Aktuelni VW Passat je predstavljen krajem 2010. godine na Salonu automobila u Parizu, dok će njegov naslednik stići početkom 2014.

 (Dalje)

Prilikom nedavne promocije tri nova Lancia modela u Beogradu, kompanija Fiat Automobili Srbija je najavila da će šira publika imati priliku da detaljno upozna novu gamu Lancia vozila i druge novitete iz programa grupe Fiat, na FAS Motor Show-u koji se u ovlašćenoj mreži širom Srbije organizuje od 30. marta do 30. aprila.  

 (Dalje)U Fiatu pripremaju novi mali crossover trenutno poznat kao B-Cuv koji će predstavljati zamenu za sadašnji Sedici napravljen u saradnji sa Suzukijem.

 (Dalje)

Opel je prikazao mogućnosti LED Matrix tehnologije koju namerava da primeni na svojim automobilima u sledećih nekoliko godina. Novi LED farovi osmišljeni su da noćnu vožnju učine bezbednijom, tako što bi se sprečilo zaslepljivanje vozača dugim svetlima.

 (Dalje)