Home Vesti Domaće tržište Video Zanimljivosti Noviteti Tuning Concepts Top secret Predstavljamo Saloni Forum Arhiva Galerija Linkovi O namaReklama


Testiranje pouzdanosti uključuje brojna ponavljanja istih radnji, pa taj posao najbolje odrađuju roboti.

 (Dalje)

Nakon što je BMW pre nekoliko meseci i zvanično predstavio novi M5 sedan, jedan nezavisni dizajner je uradio set rendera kojima pokazuje kako zamišlja M5 u Cabrio izdanju.

 (Dalje)

Automobili Formula 1 šampionata kreirani su za uglačane i ravne staze ili nešto slično Monaku, gde se trke održavaju u zatvorenim uličnim uslovima, ali to je sve.

 (Dalje)

Kia NP

18 Nov, 2017 - 01:34 Noviteti Komentari (0) comments  English

Kia Motors je na sajmu automobila Guangzhou Auto Show u Kini prikazala i novi SUV, jednostavno nazvan NP.

 (Dalje)

Reklama


Najnaprednija bezbednosna tehnologija i neprevaziđen dizajn sa brojnim kreativnim i korisnim rešenjima samo su neke od karakteristika novog Volvoa XC40.

 (Dalje)

* Novi Vantage će premijeru imati 21. novembra, i to prvo u Coupe izdanju (kasnije stiže i kabriolet verzija Volante).

 (Dalje)

Sistem automatskog kočenja u hitnim slučajevima je dostupan kao opcija na brojnim novim modelima, a ipak, kupci se veoma retko odlučuju za njega.

 (Dalje)

Kompanija Lamborghini će 4. decembra predstaviti svoj SUV pod nazivom Urus, a dva dana kasnije će na aukciji biti prodat njihov prvi terenac LM002.

 (Dalje)

VIDEO: BMW M3

18 Nov, 2017 - 00:02 Video Komentari (0) comments  English


Desetine Model 3, Model S i Model X automobila kompanije Tesla, otkriveni su nedavno na jednom parkingu u Južnoj Kaliforniji.

 (Dalje)

BMW Abu Dhabi Motors prikazuje doterani BMW Serije 4 za koji su pobrinuli Alpina i BMW Individual.

 (Dalje)

Q5L je nova, produžena verzija Audijevog SUV modela, namenjenog kineskom tržištu.

 (Dalje)

Povodom godišnjice prekida proizvodnje legendarnog "fiće" (novembra 1985), evo priče o žutom "fići" kojem je vlasnica Jovana dala nadimak Čips i vodi blog i Instagram profil (chipsthefica) o njihovim avanturama.Kada je god to moguće vozači automobila bi morali da bolje gume imaju na zadnjim točkovima, kažu stručnjaci.

 (Dalje)


Copyright 2006-2017 by auto.blog.rs