Home Vesti Domaće tržište Video Zanimljivosti Noviteti Tuning Concepts Top secret Predstavljamo Saloni Forum Arhiva Galerija Linkovi O nama


Predstavljanje 790 Adventure R prototipa u Milan je pomalo zasenilo ostatak linije austrijskog proizvođača za 2018.

 (Dalje)

Reklama


U oktobru, česki proizvodjač je isporučio kupcima 107,400 vozila širom sveta (oktobar 2016: 97,900 vozila; +9.7%).

 (Dalje)

Ekskluzvni uvoznik za Srbiju i Crnu Goru, kompanija Euroimpex autogroup je uz početak prodaje novog modela Pežo 308 pokrenula i prodajnu akciju , tokom koje je model 1.2 Puretech sa 110 ks u srednjem paketu opreme Active , dostupan za 160 evra mesečno uz rok otplate 6 godina.Dušan Borković startovaće iz osmog reda na poslednjim trkama TCR Internacionalne serije 2017. u Dubaiju.

 (Dalje)

U okviru državnog projekta „Kortež” će osim terenskih vozila, sedana i limuzina biće izrađen i kabriolet, na čijem izgledu trenutno rade dizajneri.

 (Dalje)Reklama


Kako prenosi Tanjug, generalni direktor japanskog proizvođača automobila Nisan Motor Hiroto Saikava i drugi menadžeri te kompanije vraćaju deo svojih plata.

 (Dalje)

Šumaherov bolid prodat po rekordnoj ceni

Bolid u kom je bivši prvak Formule 1 Mihael Šumaher poslednji put trijumfovao na Velikoj nagradi Monaka prodat je na aukciji u Sjedinjenim Američkim Državama za sedam i po miliona dolara.

 (Dalje)

Najsvežija analiza prodaje novih vozila bazirana na zvaničnim podacima MUP-a a koju obrađuje beogradska agencija Smart Plus Research uliva optimizam da bi ova godina mogla biti i jedna od najuspešnijih u poslednjih 7 godina.

 (Dalje)

Renault je najavio saradnju s franšizom Ratova zvezda. Zajednička im je strast prema inovacijama, bogata istorija i višegeneracijski svet koji nadilazi vekove, navodi se u saopštenju francuske marke.

 (Dalje)

Infiniti je u velikoj meri napustio ideju pravljenja flagship sedana, otkad je Q45 prestao da se proizvodi 2006. Ova kompanija još uvek prodaje Q70L, ali on je u većoj meri rival Cadillac CT6 modelu nego flagshipovima iz Audija, BMW-a i Mercedesa.

 (Dalje)

Lamborghini će 4. decembra predstaviti model Urus, najavljen kao prvi Super Sports Utility Vehicle (SSUV).

 (Dalje)

Tesla je pored električnog kamiona predstavio i novi električni Roadster koji bi trebalo da bude dostupan 2020. godine.

 (Dalje)

Teslin nestrpljivo očekivani električni šleper Semi napokon je pokazao lice, pa bar na fotografijama i papiru deluje kao pun pogodak.

 (Dalje)


Copyright 2006-2017 by auto.blog.rs