Home Vesti Domaće tržište Video Zanimljivosti Noviteti Tuning Concepts Top secret Predstavljamo Saloni Forum Arhiva Galerija Linkovi O namaReklama


Još jedna Mercedesova premijera na sajmu automobila u Frankfurtu je i ovaj GLC F-Cell, u formi predprodukcijskog vozila.

 (Dalje)

Nakon promocije standardnog Audija A4 nove generacije (uključujući S4 i A4 Allroad Quattro), sada konačno stiže i naslednik RS4 Avanta.

 (Dalje)

Honda je na Salonu automobila u Frankfurtu predstavila interesantan koncept električnog gradskog automobila po imenu Urban EV, koji bi već 2019. godine u serijskoj formi trebao da stigne u Evropu.

 (Dalje)

Gami nedavno restilizovane Mercedesove S klase se na sajmu automobila u Frankfurtu pridružila i plug-in hibridna verzija 560e.

 (Dalje)

Sem novog Megana RS, Renault je danas na sajmu automobila u Frankfurtu premijerno predstavio i svoj novi koncept.

 (Dalje)

Već neko vreme je poznato da Mercedes priprema i električni kompaktni model čiji naziv će biti EQA. S tim u vezi, Mercedes je EQA u formi studije pokazao na ovogodišnjem sajmu automobila u Frankfurtu, dok serijski model treba da stigne za nekoliko godina (biće napravljen na novoj MEA platformi za električna vozila).

 (Dalje)

Reklama


U BMW-u su se za ovogodišnji sajam automobila u Frankfurtu zaista ozbiljno pripremili, što potvrđuje da su tamo prikazali još jedan koncept automobil.

 (Dalje)

Renault Sport je novu generaciju Megana RS prvo prikazao krajem maja u Monaku, ali tada sa kamufliranim eksterijerom i bez saopštavanja konkrtetnih detalja. Sada tajni više nema, budući da su Francuzi novi Megane RS danas i zvanično predstavili novinarina na sajmu automobila u Frankfurtu.

 (Dalje)

Riselshajm/Frankfurt. CEO Opela, Mihael Lošeler, otvorio je Opelov štand (D09 u hali 8.0) na 67. Međunarodnom salonu automobila u Frankfurtu (otvoren svakodnevno do 24. septembra), današnjom pres konferencijom. Sa prisutnim novinarima i šefom PSA grupe, Karlosom Tavarezom, Opelov izvršni direktor je predstavio tri svetske premijere.

 (Dalje)

Kompanija ŠKODA će svečano predstaviti novi kompaktni SUV model na Međunarodnom sajmu automobila u hali 3 od 14. do 24. septembra. Karoq je prvi ŠKODA model sa digitalnom instrument tablom i kompletnim LTE i ŠKODA Connect sistemom za povezivanje. Novi ŠKODA SUV model ima emocionalni i dinamičan dizajn sa kristalnim elementima.

 (Dalje)

Škoda će predstaviti svoju prvu studiju sa čisto električnim pogonom i automatskim upravljanjem 3. nivoa – vozilo Škoda Vison E.

 (Dalje)

Sledećeg meseca Nissan će na tokijskom salonu premijerno pokazati svoju zlatnu koku na tržištu EV-a.

 (Dalje)

Jedan od najvećih prepreka široj primeni samovozećih automobila bilo je i pitanje odgovornosti, odnosno pitanje ko će biti odgovoran i ko će snositi posledice ukoliko automobil tokom samovozećeg načina rada doživi saobraćajnu nesreću.

 (Dalje)

20. maja ove godine, Poljak Maciej Bjelicki je postavio novi Ginisov rekord, a na zvaničnu potvrdu smo se, bogami, dobro načekali.

 (Dalje)


Copyright 2006-2017 by auto.blog.rs