Home Vesti Domaće tržište Video Zanimljivosti Noviteti Tuning Concepts Top secret Predstavljamo Saloni Forum Arhiva Galerija Linkovi O nama

Stanovnik Smolenska Aleksandar Popov za nekoliko godina je na bazi stare „Volge” GAZ 21 napravio ekskluzivni retro-kabriolet „Valerija” sa vratima kakva imaju sportski automobili.

 (Dalje)

Reklama


ABT Audi SQ5

17 Nov, 2017 - 09:30 Tuning Komentari (0) comments  English

Tjuning kuća ABT Sportsline nudi i paket za pojačanje Audijevog modela SQ5.

 (Dalje)

Baojun 360

17 Nov, 2017 - 08:30 Noviteti Komentari (0) comments  English

Nakon MPV modela 730 sa sedam sedišta, kineski Baojun (nastao saradnjom kompanija GM, SAIC i Wuling) najavljuje da će u svoju ponudu ubaciti još jedan MPV.

 (Dalje)

Test-vožnja ruskih terenskih automobila sa zadatkom stići na cilj.

„Avto-VAZ” svoj novi model Lada Vesta SW Cross reklamira kao „karavan sa povećanom prohodnošću”, dok, kada se radi o modelu Xray, stručnjaci još ne mogu da se odluče da li je to hečbek ili terenac. Na ovom snimku možete videti mogućnosti ova dva modela na običnom seoskom putu.

 (Dalje)

Reklama


Vozači dobro znaju koliko je naporno stalno brisati zamagljena stakla u automobilu, posebno u toku vožnje

 (Dalje)

Kahn Design i Chelsea Truck Company nam prikazuju modifikovani Land Rover Defender Pick Up, punog naziva Land Rover Defender 2.2 TDCI XS 110 Double Cab Pick Up Chelsea Wide Track.

 (Dalje)

Malezijski Perodua je na tamošnjem tržištu i zvanično promovisao novu, treću generaciju modela Myvi.

 (Dalje)

Daihatsu se priprema da sledeće nedelje predstavi potpuno novu generaciju malog SUV modela Terios, a to najavljuje i sa jednom zatamnjenom teaser slikom.

 (Dalje)

Fisker Inc., novi startup automobilskog dizajnera Henrika Fiskera tvrdi da su napravili ogroman napredak u baterijskoj tehnologiji, kao i da će time smeniti Teslu s pozicije najcenjenijeg proizvođača električnih vozila.

 (Dalje)

Volkswagen je u junu novinarima prvo predstavio novu generaciju Pola, dok je u septembru na sajmu u Frankfurtu ovaj hatchback (samo u verziji sa 5 vrata) mogla da upozna i šira javnost. Sada na red stiže i njegova limuzinska verzija, što je Volkswagen inače potvrdio još pre nekoliko meseci.

 (Dalje)

* Nova sezona počinje 8. decembraToyota je danas sa jednom teaser slikom najavila da će predstojeći sajam automobila u Los Anđelesu iskoristiti da javnosti prikaže novi koncept automobil.

 (Dalje)


Copyright 2006-2017 by auto.blog.rs