home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA


dakar peterhansel

Negde na prvoj polovini 7. etape DAKAR RELIJA, od LA PAZA do UJUNIJA, dugačke 727 km sa specijalnim ispitom od 425 km, Francuz STEFAN PETERHANSEL koji je u toj etapi bio u vodjstvu, stao je zbog problema sa svojim „pežoom 3003 DKR“.

 (Dalje)vw usa

Nemački gigant Volkswagen pristao je na novčano poravnanje povodom tužbe vlasnika njegovim automobila sa dizel motorima u Kanadi.

 (Dalje)

unimog

Kada razmišljamo o nekom vozilu koje može savladati sve prepreke, verovatno niko od nas nikad i ne pomisli na Unimog, jer jednostavno, nije toliko poznat.

 (Dalje)

VIDEO: 2018 Ford F-150

13 Jan 2018 - 19:54 Video Link


Kawasaki J Concept

Znamo da Yamaha sprema model s tri točka koji će u toku ove godine stići na tržište - reč je mašini koja nosi naziv Niken, a koju smo premijerno videli na EICMA sajmu u Milanu.

 (Dalje)

VIDEO: Ford Focus RS

13 Jan 2018 - 18:35 Video Link


zaz 968

Jedan Nemac oglasio je na eBayu prodaju svog Zaporožeca iz 1978. godine, a procenio ga je na 6.900 evra.

 (Dalje)

Koliko je preticanje samo po sebi opasan manevar, koji mora da se izvede tačno i precizno, ne trebamo posebno da naglašavamo, a preticanje preko pune linije je potpuna ludost.

 (Dalje)

polovni

Porez koji se svake godine plaća prilikom registracije vozila, povećan je za ovu godinu, kako je objavljeno u Službenom glasniku. Reč je o porezu koji uz obavezno osiguranje, predstavlja najveći deo cene registracije vozila.

 (Dalje)

Jaguar F-Type SVR GT4

Kompanija Jaguar je predstavila svoj prvi GT trkački automobil u poslednjih 50 godina, koji je rezultat tajnog jednogodišnjeg razvojnog programa. Radi se o modelu F-Type SVR GT4, koji će se takmičiti u britanskom GT šampionatu predstavljajući Invictus Games.

 (Dalje)

Ford Focus RS BTCC

13 Jan 2018 - 16:10 Sport Link
Ford Focus RS BTCC

Nakon 27 godina odsustva, RS oznaka se vraća u British Touring Car Championship (BTCC) takmičenje, predstavljena novim Ford Focus modelom istaknutim na Autosport International Show sajmu automobila.

 (Dalje)

Alfa Romeo Giulietta BTCC

Ekipa HMS rejsing otkrila je “alfa romeo đulijetu” u kojoj će njen vozač Rob Ostin nastupati tokom sezone Britanskog turing šampionata 2018.

 (Dalje)

land rover defender

Land Rover radi zimske testove novim Defenderom

 (Dalje)