Home Vesti Domaće tržište Video Zanimljivosti Noviteti Tuning Concepts Top secret Predstavljamo Saloni Forum Arhiva Galerija Linkovi O nama

Ponovo su se pojavile glasine da će budući sportski Audi RS Q5 dobiti 2,9 litarski V6 biturbo motor iz Audija RS Q5, predstavljenog inače ranije ove godine na sajmu automobila u Ženevi.

 (Dalje)

Reklama


Nedavno je Maserati predstavio osveženi GranTurismo, ali kozmetičke promene su tek ‘krpljenje rupa’ za model, koji je na tržištu već 10 godina. I bez obzira na sportski dizajn i ‘mišićavu’ spoljašnjost, GranTurismo ne može da sakrije godine.

 (Dalje)

Budući Lexus LC F navodno se nalazi na fabričkim trakama i biće plasiran 2019. godine kao rival Nissan GT-R Nismo i Mercedes-AMG GT automobilima.

 (Dalje)

Reklama


Dok čekamo na BMW M2 CS, stižu i vesti da Bavarci za sledeću godinu pripremaju i M3 sedan u CS verziji.

 (Dalje)

Peugeot Sport je potvrdio da trenutno radi na razvoju snažnije verzije modela 308 GTi koja će biti direktna konkurencija VW-ovom Golfu R i drugim sličnim automobilima.

 (Dalje)

U javnosti su se pojavile nove patnentne slike misterioznog Hondinog sportskog modela, pri čemu je sada vidljiva i njegova unutrašnjost.

 (Dalje)

Nakon što su juče procurele slike iz fabričke brošure, Rolls-Royce je danas objavio još jednu teaser sliku novog Phantoma, uz podsećanje da će Phantom VIII svoj debi imati 27. jula.

 (Dalje)

Po poslednjim informacijama, Mazda će krajem ove godine u Tokiju predstaviti konceptnu najavu svog novog RX modela koji bi u produkcijskoj formi na tržište trebalo da stigne tokom 2019. S obzirom na sve ranije najave koje se nisu obistinile i činjenicu da je reč o zvanično nepotvrđenim informacijama i ove poslednje glasine treba uzeti s rezervom.

 (Dalje)

Nakon što je prošle nedelje Audi predstavio novu generaciju luksuzne limuzine A8 (u standardnom i produženom L izdanju), pojavilo se više nezvaničnih rendera koji su pokazivali nove varijante nove "osmice". Među njima su bili karavanski Avant, sportski S8 i RS8, a sada je pred nama i ideja atraktivnog A8 Coupea.

 (Dalje)

Novi Alpine A110 tek treba da stigne na tržište, a revitalizovani francuski performance brend već radi na još jednom novitetu, ovoga puta je navodno reč o SUV-u. Tačnije, Auto Express javlja, pozivajući se na insajdere, da će sledeći Alpine na tržište stići tokom 2019. kao i da će s finansijske strane omogućiti dalji rast ove marke, odnosno da će ju učiniti profitabilnom.

 (Dalje)

Dok čekamo na promociju koja će se održati krajem ovog meseca, novi Rolls-Royce Phantom se pojavio na jednom kineskom sajtu. Tačnije, u javnosti se pojavilo nekoliko fotografija (uključujući i unutrašnjost), navodno iz fabričke brošure. Ipak, njihova autentičnost još nije potvrđena.

 (Dalje)

* Napravljen na bazi Nissan Navare / Renault Alaskana, ali sa izmenjenim eksterijerom i luksuznijim enterijerom

 (Dalje)

Proizvodnja trenutne generacije Audijevog Q3 je počela još 2011. pa je sasvim jasno da se bliži vreme za njeno penzionisanje, odnosno za dolazak naslednika. Poslednji izveštaji kažu da će se to desiti najkasnije sredinom sledeće godine, odnosno da bi zvanična premijera novog Q3 mogla da bude održana i ranije, možda sledećeg proleća u Ženevi.

 (Dalje)

Toyota je još na poslednjem sajmu automobila u Ženevi najavila high-perfomance verziju obnovljenog Yarisa, za koji je tada rečeno da su u njegovom razvoju iskorišćena i iskustva iz trkačkog Yarisa za WRC šampionat.

 (Dalje)


1 2 3 ... 449 450 451  Sledeći»
Copyright 2006-2017 by auto.blog.rs