Home Vesti Domaće tržište Video Zanimljivosti Noviteti Tuning Concepts Top secret Predstavljamo Saloni Forum Arhiva Galerija Linkovi O namaReklama


Kineska kompanija Future Mobility Corp za januar 2018. godine i CES sajam potrošačke elektronike u Las Vegasu najavljuje prezentaciju prvog električnog vozila svog brenda Byton.

 (Dalje)

Kia je već razvila Soul EV, Niro EV na tržište stiže sledeće godine, a do 2019. bi mogla da im se pridruži i plug-in hibridna verzija modela Sonic. Za sada zvaničnih potvrda nema, ali Autocar javlja da u Kiji ozbiljno razmatraju i razvoj električne verzije ovog kompaktnog crossovera i šanse su velike da će dobiti zeleno svetlo.

 (Dalje)

Alfa Romeo Giulia je dokazala da se uvođenjem zadnjeg pogona može naglasiti dinamika pa Japanci isto žele da primenei kod nove Mazde 6.

 (Dalje)

Porsche je nedavno predstavio novu, treću generaciju Cayenna, i to prvo sa V6 motorima, a nedugo nakon toga se na sajmu u Frankfurtu gami pridružio i novi Cayenne Turbo sa V8 motorom.

 (Dalje)

Kako prenose britanski mediji, Land Rover bi još pre kraja ove decenije trebalo da predstavi novu modelsku liniju.

 (Dalje)

Kompanija Mercedes je privukla pažnju javnosti objavljivanjem teasera nove generacije Sprintera, kao i nekih detalja o ovom kombiju.

 (Dalje)

Reklama


Kako pišu pojedini italijanski mediji, Fiat bi tokom 2019. godine trebalo da predstavi novu generaciju retro mališana 500, a na ovom nezvaničnom renderu možete videti njegov eventualni izgled.

 (Dalje)

Elektrifikacija je takođe moguća

Bugatti već razmišlja o nasledniku modela Chiron, a sada već postoje neki novi detalji. Sudeći po novim informacijama kompanija razmatra mogućnost o novom modelu koji bi imao petoro vrata.

 (Dalje)

Prema navodima Automotive Newsa, direktan konkurent BMW Seriji 4, Audiju A5 i Mercedesovoj C-klasi Coupe trebalo bi da se na tržištu pojavi krajem 2018. godine.

 (Dalje)

Model više srednje klase kojim će Alfa Romeo konkurisati Audiju (A6), BMW-u (Serija 5) i Mercedesu (E-Klasa), na žalost poklonika italijanskog brenda, neće se pojaviti na tržištu pre 2021. godine.

 (Dalje)

Kompanija Volkswagen već duže vreme nudi svoje električne automobile kao verzije modela s konvencionalnim motorima, a to se posebno odnosi ne e-Golf i e-Up! Ipak, budući električni automobili će koristiti svoju MEB platformu.

 (Dalje)

PSA Grupa nastavlja elektrifikaciju svojih modela pa za 2019. godinu priprema dva potpuno električna modela, a to su Peugeot 208 i DS 3 Crossback.

 (Dalje)


1 2 3 ... 458 459 460  Sledeći»
Copyright 2006-2017 by auto.blog.rs