Home Vesti Domaće tržište Video Zanimljivosti Noviteti Tuning Concepts Top secret Predstavljamo Saloni Forum Arhiva Galerija Linkovi O nama

Nemački magazin Auto Bild piše da će Škoda tokom 2019. godine startovati sa prodajom potpuno nove, četvrte generacije modela Octavia.

 (Dalje)

Reklama


Aston Martin je i zvanučno najavio da će se svoj prvi serijski električni automobil ponuditi tokom modelske godine 2019.

 (Dalje)

Kada je predstavljen 2014. Citroen C4 Cactus je postigao upravo ono što mu je i bio cilj – izgledao je drugačije od ostalih automobila. Javnost je bila oduševljena dizajnom, pogotovo izgledom i namenom plastične bočne zaštite, odnosno Airbumpsom.

 (Dalje)

Na Nurburgringu je nedavno “uhvaćen” prototip Ferrarija, za kojeg mnogi smatraju da je budući 488 GTO koji bi trebalo da raspolaže sa preko 700 “konja”

 (Dalje)

Volkswagen je za sada novi Polo predstavio u hatchback izdanju sa 5 vrata (uključujući i njegovu GTI verziju), ali je već najavljeno lansiranje crossover i sedan varijante.

 (Dalje)

Nakon promocije obnovljene verzije aktuelne BMW-ove Serije 1, pažnja medija se sada okreće potpuno novoj generaciji.

 (Dalje)

Aktuelni Toyotin Land Cruiser (na tržištu od 2009. godine) će pre dolaska nove generacije uskoro proći kroz još jedan redizajn.

 (Dalje)

Reklama


Nakon što je Volkswagen predsatavio novu generaciju Pola hatchback, na red stiže i njegova limuzinska verzija.

 (Dalje)

Iako ga još uvek pokazuju isključivo pod maskirnim folijama, u Renaultu otkrivaju sve više detalja o novom najsnažnijem Meganu koji će se uskoro suprotstaviti Focusu RS, Golfu R i Civicu Type R.

 (Dalje)

Novi Alpine A110 sportski automobil je premijerno predstavljen pre nekoliko meseci, a sasvim je jasno da ova kompanija ima planove da sledeći model bude SUV.

 (Dalje)

Nissan je objavio novu teaser sliku nove generacije električno pokretanog kompakta, odnosno modela Leaf. Novi model bi zvanično trebalo da bude predstavljen u septembru, a prve isporuke na evropskim tržištima se očekuju u prvoj polovini sledeće godine.

 (Dalje)

Nakon promocije modela Argo, Fiat se okreće drugim novitetima za južnoameričko tržište.

 (Dalje)

Audi R8 e-tron komercijalno nije baš uspešan model, ali u Ingolstadtu ipak nisu digli ruke od električnog superautomobila. Veruju da za takav automobil postoje kupci.

 (Dalje)


1 2 3 ... 444 445 446  Sledeći»
Copyright 2006-2017 by auto.blog.rs