Home Vesti Domaće tržište Video Zanimljivosti Noviteti Tuning Concepts Top secret Predstavljamo Saloni Forum Arhiva Galerija Linkovi O nama

Jeep je objavio još nekoliko teaser crteža svog novog koncept vozila koje će premijeru imati sledeće nedelje na sajmu automobila u Šangaju.

U pitanju je Jeep Yuntu Concept, a najavljuje budući serijski model sa tri reda sedišta koji će se na početku nuditi samo kineskim kupcima. Prodaja u Kini će startovati početkom 2018. godine, dok će se za njegovu proizvodnju brinuti Guangzhou-Fiat.

Yuntu Concept će imati plug-in hybrid pogonski sistem (to pokazuje i PHEV oznaka na prednjem blatobranu), dok će serijski model najverovatnije dobiti i 2,0 i 3,0 litarske motore.

Kao što je pomenuto, serijski model će se prvo nuditi samo Kinezima, ali će se u budućnosti najverovatnije ipak izvoziti i na druga tržišta. Glasine kažu da bi engleski naziv za produkcijsku verziju mogao da bude Commander.

U svakom slučaju, ovaj Jeep će u Kini konkurisati modelima kao što su Volkswagen Teramont, Ford Edge i Toyota Highlander.

Ivan Mitić – Auto.blog.rs
  čitanja : 480

| More


 
   


   

Reklama

Pravila

Komentari

Odlican!

Autor Uros Cuore Sportivo 13 Apr 2017, 13:39
Dodaj komentar

Komentar će biti proveren pre nego što se objavi.

Zapamti me

Copyright 2006-2017 by auto.blog.rs