Home Vesti Domaće tržište Video Zanimljivosti Noviteti Tuning Concepts Top secret Predstavljamo Saloni Forum Arhiva Galerija Linkovi O nama

Redizajnirana verzija najnaprednije luksuzne limuzine današnjice svoje premijerno predstavljanje pred publikom će imati naredne nedelje na Sajmu automobila u Šangaju (Kina).

Iako je bilo najava da će Mercedes svoju redizajniranu S Klasu premijerno predstaviti na Sajmu automobila u Njujorku, u nemačkoj automobilskoj kompaniji su odlučili da svoj najveći i najluksuzniji model predstave na predstojećem Sajmu automobila u Šangaju koji svoja vrata otvara naredne nedelje.

Na najnovijem objavljenom zvaničnom teaseru Mercedes je pokazao izgled redizajniranih LED svetala, a na fotografiji se može videti da je redizajnirana i maska hladnjaka. Na vrhu ponude opet će biti verzija S Klase s "potpisom" Maybacha.

S obnovljenom S Klasom stiže nekoliko potpuno novih dizelskih i benzinskih 6-cilindarskih motora. Pored novog biturbo V8 motora u ponudi će biti i hibridna verzija s povećanom autonomijom i nekoliko najnovijih tehničkih rešenja s kojima S Klasa već godinama ide korak ispred aktuelne konkurencije.

Veliki korak u ovom slučaju predstavlja i nekoliko najnaprednijih sistema za asistenciju vozaču s kojima će luksuzna Mercedesova limuzina biti prilično autonomna u optimalnom prilagođavanju uslovima u saobraćaju. Pored ostalog, vozač će automobil (čija LED svetla će noć pretvarati u dan) moći da parkira "daljinski" korišćenjem pametnog telefona.

Izvor: Klix.ba

Foto i video: Mercedes-Benz
  čitanja : 495

| More


 
   


   

Reklama

Pravila

Komentari

http://www.germancarforum.com/threads/mercedes-benz-s-class-w222-facelift-spy-pics-info.54523/page-51#post-833581

Autor P1 16 Apr 2017, 11:23
Dodaj komentar

Komentar će biti proveren pre nego što se objavi.

Zapamti me

Copyright 2006-2017 by auto.blog.rs