Home Vesti Domaće tržište Video Zanimljivosti Noviteti Tuning Concepts Top secret Predstavljamo Saloni Forum Arhiva Galerija Linkovi O nama

Iza kodnog naziva BP23 krije se duhovni naslednik legendarnog troseda F1 koji će u svom produkcijskom izdanju biti najbrži McLaren do sada.

U britanskoj automobilskoj kompaniji kažu da će naslednik modela P1 biti najbrži McLaren do sada, u čemu će mu svakako pomoći hibridna kombinacija pogona s kojom bi vozač mogao da računa na oko 1.000KS.

Već je potvrđeno da će najsnažniji i najbrži McLaren u minimalistički opremljenoj kabini imati tri sedišta (1+2), što je direktna asocijacija na legendarni model F1 koji je dugo bio najbrži produkcijski automobil.

Performansama koje će nuditi, novi trosed biće direktan konkurent "supersoničnim" modelima AMG Project One i Aston Martin Valkyrie.

Prve isporuke kupcima najavljene su za 2019. godinu, a svih 106 planiranih primeraka (broj proizvedenog modela F1), koji u McLarenu za sada nazivaju "Hyper GT", već je rasprodato.

Tekst: Klix.ba

Foto: McLaren
  čitanja : 236

| More


 
   


   

Reklama

Pravila

Komentari
Dodaj komentar

Zapamti me

Copyright 2006-2017 by auto.blog.rs