Home Vesti Domaće tržište Video Zanimljivosti Noviteti Tuning Concepts Top secret Predstavljamo Saloni Forum Arhiva Galerija Linkovi O nama

Evo i nove špijunske fotografije novog Chevrolet Camara u kabriolet izdanju, koji je uhvaćen ispred GM-ove Oshawa fabrike.

 (Dalje)

Reklama


U Audiju navodno razmišljaju da u Audi A3 ugrade novi petocilindrični turbo motor iz upravo promovisanog modela TT RS i da tako naprave Audi RS3.

 (Dalje)

Dok čekamo na zvaničnu promociju (4. aprila), televizija RTL II je objavila novi video prototipova BMW-ovih modela X5 M i X6 M tokom zimskih test vožnji. Oba modela će raspolagati sa motorom snage preko 500 konja, ubrzanje do stotke iznosi manje od 5 sekundi, maksimalna brzina je 250 km/h (elektronski ograničena), a cena preko 100.000 evra...Prema poslednjim, i dalje nezvaničnim vestima, BMW i Fiat će u septembru ove godine, na Salonu automobila u Frankfurtu, predstaviti rezultat svog partnerstva – novi BMW Isetta i novu generaciju Fiata Topolino, koji će deliti zajedničku platformu.

 (Dalje)

 

Salon automobila u Njujorku, koji se održava narednog meseca, biće i mesto svetske premijere Acurinog novog crossover koncepta, koji najavljuje odgovor ove marke na BMW X6.

 (Dalje)

Subaru je novi Legacy u formi koncept vozila predstavio javnosti još u januaru na Salonu automobila u Detroitu, dok bi serijski model navodno trebalo da ugleda svetlost dana već sledećeg meseca na Salonu u Njujorku (ako se to desi, prodaja bi startovala ovog leta, bar u Americi).  

 (Dalje)

Renault Samsung Motors (korejski deo Renault-Nissan alijanse, poznat po putničkim automobilima SM3, SM5 i SM7, kao i po SUV modelu QM5 – bratu blizancu Renaulta Koleos) je ovim teaser crtežima najavio da će sledećeg meseca na Salonu automobila u Seulu održati premijeru svog novog koncept automobila eMX.

 (Dalje)

Reklama


Posle svetske prezentacije SUV modela Yeti na ovogodišnjem Salonu automobila u Ženevi (traje do 15. marta), Škoda, prema poslednjim informacijama, za jesenji Salon u Frankfurtu priprema i Combi, odnosno karavan verziju svog najvećeg modela u ponudi – Superba.

 (Dalje)

Nekoliko dana pre zvanične svetske premijere na Salonu automobila u Ženevi (5. – 15. mart), lovci na auto novitete su u Portugalu uspeli da snime potpuno nemaskirani primerak novog Renaultovog Megana u GrandTour, odnosno karavan verziji.

 (Dalje)

Na internetu su se pojavile i ove, navodno prve zvanične slike (skenirane iz nemačkog magazina Auto Motor und Sport) nove generacije Volkswagenovog Pola.

 (Dalje)

Dok čekamo da Škoda objavi zvanične fotografije serijske verzije svog novog kompaktnog SUV modela Yeti, čija premijera je zakazana za predstojeći Salon automobila u Ženevi (u formi koncepta je inače predstavljen na istom mestu još pre četiri godine), ipak smo zahvaljujući lovcima na automobilske novitete i ovim slikama nemaskiranog Yetija u prilici da i pre oficijelne prezentacije vidimo kako će taj model izgledati.

 (Dalje)

Kia je nakon jučerašnjih zvaničnih slika svog novog koncepta No 3, spremnog za Salon automobila u Ženevi, objavila i ove dve ilustracije, kojima najavljuje prezentaciju nove generacije SUV modela Sorento (fabeičke oznake Sorento XM), koji će se pred publikom pojaviti u aprilu, na Salonu u Seulu.

 (Dalje)

U paleti BMW-a se ispod novog roadstera Z4 nalazi praznina, koju bi već krajem ove godine mogao da popuni novi, manji roadster Z2.

 (Dalje)

Prilikom predstavljanja svojih planova američkom kongresu, Chrysler LLC je objavio i ove kompjuterske ilustracije svojih budućih modela: novog 2010 Jeepa Grand Cherokee i 2011 Chryslera 300C.

 (Dalje)

Kia Motors je objavio prvu zvaničnu i to tzv. teaser sliku nove generacije svog SUV modela Sorento, čija oficijelna premijera će biti održana na predstojećem Salonu automobila u Seulu (2. – 12. april).

 (Dalje)

Ovo je navodno prva slika nove generacije BMW-ove serije 5 (interne oznake F10), skenirane iz brošure nemačkog proizvođača, koja bi zvanično trebalo da ugleda svetlost dana pred kraj ove godine (kao model za 2010. - tu).

 (Dalje)

Nakon prošlogodišnje promocije standardnih verzija treće generacije Megana, ljudi iz Renaulta nastavljaju da šire njegovu porodicu. Tako će već početkom marta (tačnije 4.3.) na Salonu u Ženevi paleta biti proširena i sportskom RS (RenaultSport) varijantom ovog modela, čija teaser fotografija je danas osvanula na internetu.

 (Dalje)

Pojavile su se nove zvanične slike E klase Coupe (interne oznake C207), koja će od Salona automobila u Ženevi (5.- 15. mart) zameniti dosadašnji Mercedes CLK.

 (Dalje)

Češka Škoda iskoristiće ovogodišnji Salon automobila u Ženevi (5. - 15. mart) da konačno promoviše serijsku verziju svog kompaktnog SUV modela Yeti, koji je inače u formi koncepta predstavljen na istom mestu još pre četiri godine.

 (Dalje)

Kada je prošle godine objavio da će svoju novu fabriku u SAD-u izgraditi u mestu Chattanooga, Volkswagen je najavio da će od početka 2011. godine ta fabrika proizvoditi novi sedan srednje klase, namenjen pre svega tržištu Severne Amerike.

 (Dalje)


Copyright 2006-2017 by auto.blog.rs