home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA


Po ranijim informacijama, novi Alfin model D segmenta bi trebalo da ponese ime Giulia, a na tržište stiže početkom 2014. godine.

 (Dalje)Zvaničnici Volkswagena su na Salonu automobila u Moskvi potvrdili da će nova, treća generacija Škode Octavije biti predstavljena već u novembru ove godine, dok će prodaja startovati početkom naredne godine.

 (Dalje)

Honda N-One

29 Avg 2012 - 16:00 Top secret Link

Honda je N Concept 4 predstavila krajem prošle godine na Salonu automobila u Tokiju, kada je saopšteno da će se serijska verzija u prodaji u Zemlji izlazećeg sunca pojaviti još tokom 2012. godine.

 (Dalje)

Britanski Autocar je nedavno najavio da će Nemci na predstojećem Salonu automobila u Parizu izložiti i koncept verziju buduće serije 3 Gran Turismo.  

 (Dalje)

Iz Volkswagena je još u oktobru prošle godine stigla i zvanična potvrda da će njihov XL1 concept ući u proizvodnju, mada u malom broju primeraka. Najavljeno je takođe da će se proizvodnja odvijati u Nemačkoj (u Volfsburgu ili Drezdenu), a startovaće tokom 2013. godine.

 (Dalje)

Citroen će krajem septembra na Salonu automobila u Parizu i zvanično predstaviti model DS3 u kabrio izdanju.

 (Dalje)

Jonway A380 facelift

27 Avg 2012 - 22:00 Top secret Link

Do kraja godine će na kineskom tržištu početi prodaja restilizovane verzije SUV modela A380 iz kompanije Jonway.

 (Dalje)

Ferrari SP Arya

27 Avg 2012 - 18:03 Top secret Link

Nedavno je bilo reči o specijalnom Ferrariju SP12 EC koji je napravljen po željama Erika Kleptona, a Ferrari Special Projects priprema još jedan unikatni model, opet po narudžini dovoljno bogatog kolekcionara.

 (Dalje)

Toyota Auris Wagon

26 Avg 2012 - 13:19 Top secret Link

Toyota je nedavno objavila prvi set zvaničnih fotografija novog Aurisa čija premijera će biti održana krajem septembra na Salonu automobila u Parizu.

 (Dalje)

Nakon onih jučerašnjih slika modernizovanog Aston Martina BD9, objavljene su i špijunske slike praktično nemaskiranog test primerka doteranog Aston Martina Rapide.

 (Dalje)

Sledeća generacija BMW-a M3 će debitovati u martu sledeće godine na Salonu automobila u Ženevi. Ispod haube će dobiti turbo redni šestocilindrični motor, a biće dostupan isključivo sa menjačem sa dvostrukim kvačilom.

 (Dalje)

2013 Aston Martin DB9

24 Avg 2012 - 19:00 Top secret Link

Britanski Autocar je objavio set fotografija nemaskiranih primeraka modernizovanog Aston Martina DB9 u Coupe i Volante (kabriolet) verzijama.

 (Dalje)

Peugeotova premijera na poslednjem Salonu automobila u Pekingu bio je Urban Crossover Concept, vizija modernog i dinamičnog manjeg crossovera. Kako stvari sada stoje, serijski model Peugeot 2008 (baziran na 208-ici) se na tržištu ne očekuje pre 2014. godine, mada se ranije pominjala 2013. godina.

 (Dalje)

Audi planira novi sportski model za 2015. godinu koji se u nemačkim medijima naziva Sport-Quattro, a razvija se pod kodnom oznakom Q35.

 (Dalje)

Jedan od rezultata saradnje Renault-Nissan alijanse i nemačkog Daimlera biće i nova platforma za novu generaciju Renault Twinga koji bi u prodaji trebalo da se pojavi tokom 2014. godine.