home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA


Alfa Romeo SUV

16 Avg 2012 - 19:12 Top secret Link

Lovci na auto novitete su uspeli da fotografišu testni prototip Alfinog SUV modela koji bi na tržištu trebalo da se pojavi tokom sledeće godine.

 (Dalje)Prvo kratko podsećanje da će pretpremijera novog VW Golfa biti održana 4. septembra u Berlinu i da će "sedmica" zatim biti predstavljena i na Salonu automobila u Parizu (prodaja treba da startuje u novembru).

 (Dalje)

Dacia (u vlasništvu francuskog Renaulta) je u prvoj polovini godine već predstavila dva nova modela (Lodgy i Dokker), dok je druga polovina 2012. rezervisana za promociju još dva noviteta.

 (Dalje)

Volkswagen se priprema za lansiranje svog novog modela namenjenog kineskom tržištu, a koji će biti baziran na već predstavljenoj Škodi Rapid i Seatovom Toledu.

 (Dalje)

Peugeot 3008 facelift

16 Avg 2012 - 00:33 Top secret Link

U javnost je procurela slika obnovljenog Peugeota 3008 namenjenog kineskom tržištu, gde prodaja treba da počne do kraja ove godine.

 (Dalje)

Stiže i novi Audi A2

15 Avg 2012 - 20:46 Top secret Link

Druga generacija Audijevog A2 modela bi na tržištu trebalo da se pojavi tokom 2014. godine, a britanski magazin Auto Express objavljuje nekoliko rendera koji pokazuju kako bi ovaj automobil trebalo da izgleda.

 (Dalje)

Kako je objavljeno u maju ove godine, Hyundaijeva turska filijala (Hyundai Assan Otomotiv Sanayi – HAOS) će proizvoditi novi Hyundai i10, a njegova proizvodnja će početi u drugoj polovini 2013. godine.

 (Dalje)

Chevrolet SS

15 Avg 2012 - 13:30 Top secret Link

Popularni američki magazin Car & Driver je uradio ove ilustracije koje pokazuju kako će novi Chevrolet SS da izgleda, i to na osnovu špijunskih slika i na osnovu serijskog modela koji je određena grupa novinara ovog magazina imala priliku da vidi.

 (Dalje)

Kako najavljuju iz Ferrarija, naslednik Enza će biti najbrži i najsnažniji ikada napravljeni Ferrari, a po ranijim najavama Italijani će ga predstavi krajem ove godine, i to samo odabranoj klijenteli dok bi zvanična svetska premijera trebalo da se održi u prvom kvartalu 2013. godine (najverovatnije u Ženevi, u martu 2013.).

 (Dalje)

Land Rover će najverovatnije krajem septembra na Salonu automobila u Parizu predstaviti novu, četvrtu generaciju Range Rovera (razvijen pod kodnom oznakom L405), a koji će se nuditi i u produženoj verziji.

 (Dalje)

U ponudi BMW-a se trenutno nalazi samo jedan Gran Turismo model (serija 5 GT), ali će se to uskoro promeniti. Naime, nakon nedavne vesti da će na ovogodišnjem Salonu automobila u Parizu BMW predstaviti svoj najmanji Gran Turismo model – seriju 1 GT, sada britanski Autocar najavljuje da će u Parizu Bavarci izložiti i koncept verziju serije 3 Gran Turismo.  

 (Dalje)

Južnokorejski Hyundai planira da proširi premium liniju sa još jednim modelom.

 (Dalje)

Fordova premium divizija Lincoln proširiće svoju liniju sa kompaktnim crossoverom koji će nositi MKC oznaku.

 (Dalje)

Datsun NKD 2196

14 Avg 2012 - 01:15 Top secret Link

Iz Renault-Nissana alijanse su u martu ove godine i zvanično potvrdili da će ponovo oživeti marku Datsun, pod čijim imenom će se proizvoditi pristupačniji automobili.

 (Dalje)

Kia Soul nije postigla očekivani tržišni uspeh pa će biti zamenjena modifikovanim modelom.

 (Dalje)