home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA


Na Salonu automobila u Parizu se ove jeseni pored obnovljenog Sorenta i novog Pro_cee’d modela očekuje još jedna premijera iz korejske Kije.

 (Dalje)Mercedes planira da proširi ponudu svoje B klase.

 (Dalje)

Već je u toku završna faza razvoja novog Peugeotovog kompakta. Špijunske slike stižu sa svih strana, a iako se na njima ne može baš puno toga primetiti, ipak je već objavljeno da će automobil biti završen nekoliko meseci pre Sajma automobila u Frankfurtu 2013. godine, gde će ga Peugeot i predstaviti.

 (Dalje)

Jonway A280

30 Avg 2012 - 23:17 Top secret Link

Sem restilizovanog SUV-a A380, kineski Jonway priprema i jedan novi model. U pitanju je Jonway A280 koji je inspirisan Suzukijevim modelom Jimny.

 (Dalje)

Kao što vam je verovatno već dobro poznato, pretpremijera novog VW Golfa će biti održana 4. septembra u Berlinu, a zatim će biti izložen i na Salonu automobila u Parizu.

 (Dalje)

E klasa facelift se po nekim ranijim najavama očekuje u januaru 2013. godine na Salonu automobila u Detroitu, a po nekim drugim izvorima premijera će se održati do kraja ove godine.

 (Dalje)

Već se dosta priča o nasledniku najpopularnijeg Lamborghinija, ali jasno je da on neće stići još bar godinu dana. Kako bi Lamborghini proslavio odlazak Gallarda u zasluženu penziju, izbaciće još jednu, poslednju specijalnu seriju.

 (Dalje)

Iako je nova generacija tek predstavljena na Salonu automobila u Moskvi, Mazda već razmatra nove verzije svog popularnog modela Mazda6.

 (Dalje)

Po ranijim informacijama, novi Alfin model D segmenta bi trebalo da ponese ime Giulia, a na tržište stiže početkom 2014. godine.

 (Dalje)

Zvaničnici Volkswagena su na Salonu automobila u Moskvi potvrdili da će nova, treća generacija Škode Octavije biti predstavljena već u novembru ove godine, dok će prodaja startovati početkom naredne godine.

 (Dalje)

Honda N-One

29 Avg 2012 - 16:00 Top secret Link

Honda je N Concept 4 predstavila krajem prošle godine na Salonu automobila u Tokiju, kada je saopšteno da će se serijska verzija u prodaji u Zemlji izlazećeg sunca pojaviti još tokom 2012. godine.

 (Dalje)

Britanski Autocar je nedavno najavio da će Nemci na predstojećem Salonu automobila u Parizu izložiti i koncept verziju buduće serije 3 Gran Turismo.  

 (Dalje)

Iz Volkswagena je još u oktobru prošle godine stigla i zvanična potvrda da će njihov XL1 concept ući u proizvodnju, mada u malom broju primeraka. Najavljeno je takođe da će se proizvodnja odvijati u Nemačkoj (u Volfsburgu ili Drezdenu), a startovaće tokom 2013. godine.

 (Dalje)

Citroen će krajem septembra na Salonu automobila u Parizu i zvanično predstaviti model DS3 u kabrio izdanju.

 (Dalje)

Jonway A380 facelift

27 Avg 2012 - 22:00 Top secret Link

Do kraja godine će na kineskom tržištu početi prodaja restilizovane verzije SUV modela A380 iz kompanije Jonway.

 (Dalje)