home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA


Nakon što je nedavno predstavio MP4-12C Spyder, McLaren se priprema i za prezentaciju novog superautomobila trenutno poznatog pod kodnom oznakom P12.

 (Dalje)Aktuelni Volkswagen Polo (predstavljen na Salonu automobila u Ženevi 2009. godine) će tokom sledeće godine doživeti restilizaciju, dok se potpuno nova generacija ovog modela B segmenta najavljuje za 2015. godinu.

 (Dalje)

Na Salonu automobila u Parizu se ove jeseni pored novog Pro_cee’d modela očekuje još jedna premijera iz korejske Kije.

 (Dalje)

FAW R008

25 Jul 2012 - 08:01 Top secret Link

Kineski FAW priprema model trenutno poznat pod kodnom oznakom R008, a koji se u prodaji u Kini očekuje do kraja ove godine.

 (Dalje)

Britanski Autocar je objavio set špijunskih fotografija potpuno nemaskirane nove generacije Toyotinog modela Auris, čija se još uvek aktuelna verzija u prodaji pojavila 2007. godine.

 (Dalje)

Novi Hyundaijev model namenjen tržištu Južne Amerike će se zvati HB20, a početak njegove proizvodnje u Brazilu je najavljen za 20. septembar.

 (Dalje)

Nedavno se pojavila vest da će promocija nove Mazde6 biti održana krajem avgusta na Salonu automobila u Moskvi, a sada je to i zvanično potvrđeno.

 (Dalje)

Kia ne miruje i priprema još nekoliko novih modela, a među njima je i novi K3 / Forte modelske godine 2013 (na nekim tržištima i kao Kia Cerato).

 (Dalje)

Po navodima izvora sledeća generacija modela Octavia bi trebalo da bude nešto veća i skuplja od sadašnjeg modela. Naime, do ovog pomeranja "upmarket" će doći zbog dolaska modela Rapid koji će omogućiti popunjavanje praznine između Fabije i Octavije, odnosno mogućnost pomeranja Octavije, dimenzijama, opremom i cenom prema nešto skupljim konkurentima.

 (Dalje)

Kako navodi američki sajt Automotive News, američki proizvođač premium vozila, Cadillac, dao je zeleno svetlo proizvodnju još jednog automobila. To će biti najveći i najskuplji sedan iz kompanije koji će konkurisati vozilima kao što su Mercedes S klase, BMW serije 7 i Audi A8.

 (Dalje)

Chery će obnovljeni Fulwin 2 hatchback kineskoj javnosti predstaviti početkom sledeće godine, a kako stvari sada stoje cena će ostati na istom nivou kako i kod sadašnjeg modela.

 (Dalje)

Nakon Adama, novog najmanjeg modela u ponudi, sada su se pojavile vesti da Opel (u vlasništvu američkog General Motorsa) priprema nešto potpuno drugačije, i to luksuznu limuzinu koja bi trebalo da se bazira na Cadillacu XTS.

 (Dalje)

Nakon prošlogodišnje premijere novog Beetla, Volkswagen priprema i njegovu kabriolet verziju sa klasičnim platnenim krovom. Premijera je najavljena za novembar ove godine i Salon automobila u Los Anđelesu.

 (Dalje)

Lovci na automobilske novitete su snimili i osveženu verziju BMW-a Z4 čija bi prodaja trebalo da startuje početkom 2013. godine.

 (Dalje)

Dok Dacia priprema novu generaciju Logana (premijera se očekuje do kraja ove godine, zajedno sa novim Sanderom), indijska kompanija Mahindra završava sa testiranjem restilizovane verzije još uvek aktuelne generacije koja se u Indiji prodaje kao Mahindra Verito.

 (Dalje)