Home Vesti Domaće tržište Video Zanimljivosti Noviteti Tuning Concepts Top secret Predstavljamo Saloni Forum Arhiva Galerija Linkovi O nama

Danas ne postoji manjak modifikacija namenjenih Mercedes-AMG C63 kupe varijanti, ali se kompanija Chrometec definitivno ističe svojom ponudom na tržištu.

Po pitanju performansi, ovaj luksuzni coupe sa dvoje vrata poseduje četvorolitarski twin-turbo V8 motor koji isporučuje 603KS.

Dodaci koji su uključeni u ovaj tjunirani model dolaze po ceni od 4.998 evra u premijum paketu i mogu biti kombinovani sa elektičnim sistemom izduvnih grana, koji poboljšava zvuk mašine dozvoljavajući korisnicima nezavisnu kontrolu izdunvnih ventila, za dodatnih 690 evra.

Na stilskom planu, Chrometec poseduje lični stav o tome kako Mercedes-AMG C63 kupe treba da izgleda zajedno sa nekoliko specijalno prilagođenih delova, kao što su prednja maska, zadnji spojler, lajsna i spliter, bočni retrovizori, zadnji difuzor, koji dolaze između svih ostalih dodataka kreiranih od ugljeničnih vlakana.

Prelepi točkovi od 20 inča, olakšaće kupce za dodatnih 2.600 €, dok visoko podesivo vešanje i oprema za amortizaciju dolazi po dodatnoj ceni od 950 €.

Izvor: Autoexclusive.rs
  čitanja : 248

| More


 
   


   

Reklama

Pravila

Komentari
Dodaj komentar

Komentar će biti proveren pre nego što se objavi.

Zapamti me

Copyright 2006-2017 by auto.blog.rs