Home Vesti Domaće tržište Video Zanimljivosti Noviteti Tuning Concepts Top secret Predstavljamo Saloni Forum Arhiva Galerija Linkovi O nama

Na eBayu je pre nekoliko dana krenulo nadmetanje za ovaj modifikovani Bentley Continental GT. Reč je o primjerku koji je doteran za potrebe emisije Supercar Megabuild koja se vrti na National Geographicu.

Dakle, osim što je bio "televizijska zvezda", u ovaj Bentley je uloženo 25.000 funti. Kao što se vidi sa slika, karoserija je proširena, ugrađeno je kompletno novo oslanjanje, a automobil je postavljen na robusne točkove s kojim savlađuje sve terene.

Originalna verzija je bila srebrne boje, a kako bi se uklopio u prirodu, lakiran je u mat zelenu boju koja mu odlično stoji. Tu su i dodatna svetla dodatni kanistri s gorivom kao i rezervna guma (jer teško da ćete u normalnoj prodavnici moći da nabavite ovakve gume).

Dodatne zaštite nalaze se na prednjem i zadnjem kraju, a zaštićen je i donji deo vozila.

Na 6,0 litarskom W12 motoru servis je redovno rađen, a na brojčaniku stoji nemalih 190.000 kilometara.

Nadmetanje je počelo s cenom od tek nešto više od 30.000 funti, a trenutno najviša ponuda iznosi nešto više od 40.000 funti. Aukcija završava za 3 dana, a trenutno se za ovaj Bentley nadmeće 97 potencijalnih kupaca. 

Izvor: Jutarnji.hr/autoklub
  čitanja : 293

| More


 
   


   

Reklama

Pravila

Komentari

Vučko hardly dislike this. :)

Autor P1 07 Sep 2017, 01:13
Dodaj komentar

Komentar će biti proveren pre nego što se objavi.

Zapamti me

Copyright 2006-2017 by auto.blog.rs