Home Vesti Domaće tržište Video Zanimljivosti Noviteti Tuning Concepts Top secret Predstavljamo Saloni Forum Arhiva Galerija Linkovi O nama

Kada imate viška para i ideja, onda čak ni prepravka jednog klasičnog Rolls-Royce u “turbo mašinu” ne predstavlja problem!

Ako mislite da se samo neugledni, jeftini automobili prepravljaju da liče na luksuzne “krstarice”, razmislite još jednom, nakon što vidite jednu ovakvu kreaciju! Oni koji malo duže prate auto-svet, odmah će, i pored “budž-prepravki”, primetiti čuveni Rolls-Royce Silver Shadow II iz 1978. godine.

Naime, izvesni Corbin Goodwin, kojem ovo definitivno nije prvi poduhvat ovog tipa, odlučio se da temeljno preradi Silver Shadow! V8 motor od 6,75 litara zapremine ostao je isti, ali je zato umesto serijske transmisije tu sad Fordova manuelna iz Super Duty pikapa!

Prerađeno je i oslanjanje, a veliki hladnjak sada se nalazi u prtljažniku i to zbog činjenice da je napred montiran veliki interkuler koji “prehranjuje” agregat, sada opremljen turbo punjačem!

Izvor: Topspeed.telegraf.rs
  čitanja : 225

| More


 
   


   

Reklama

Pravila

Komentari
Dodaj komentar

Komentar će biti proveren pre nego što se objavi.

Zapamti me

Copyright 2006-2017 by auto.blog.rs