Home Vesti Domaće tržište Video Zanimljivosti Noviteti Tuning Concepts Top secret Predstavljamo Saloni Forum Arhiva Galerija Linkovi O nama

Mala, ali posvećena ekipa iz bugarske tjuning kuće Vilner pripremila je doteranu unutrašnjost modela G55 AMG koja je kvalitetom obrade i materijala uporediva s onim što je Mercedes ponudio modelom Maybach G650.

 (Dalje)

Reklama


BMW nikada nije napravio E30 M3 karavan, ali to ne znači da ga ne možete dobiti na svom parkingu.

 (Dalje)

Jedan vlasnik Jeepa Renegade iz 2015. je svojevremeno svoje vozilo prepravio u pick-up, a koje sada preko eBaya nudi na prodaju.

 (Dalje)

Od kada je Mercedes-Benz izašao na tržište sa svojim Maybach 57 i 62 modelima, ultra-luksuzni segment evoluirao je i uključio mnogobrojne tehnologije.

 (Dalje)

Ove nedelje Project Kahn prikazuje modifikovani Range Rover Vogue za čije doterivanje se pobrinuo lično Afzal Kahn.

 (Dalje)

Bavarci su možda rezervisali svoju tvrdokornu GTS oznaku za modele M4, ali je jedan vlasnik M3 modela poželeo da dobije deo kolača.

 (Dalje)

Novitec Torado nastavlja da se bavi modifikovanjem Lamborghini Aventadora SV, pa je pred nama sada i njegova Roadster verzija.

 (Dalje)

Reklama


Nemački tjuner Mansory nam je poznat po svojim ekstravagantnim kreacijama, ali ova poslednja je daleko manje ekstremnija nego što smo možda očekivali imaju u vidu njihovu reputaciju.

 (Dalje)

Pripremljen u renomiranoj nemačkoj tjuning kompaniji AC Schnitzer, BMW M235i (ACL2) stazu Nürburgring Nordschleife prošao je za 7 minuta i 25.8 sekundi.

 (Dalje)

Tjuner Kuhl Racing u svojoj ponudi za Toyotu GT86 ima i 01R-GT wide body paket.

 (Dalje)

Restilizovana verzija Mercedesove A klase može da se opremi i Brabusovim paketom, zaslužnim ne samo za atraktivniji izgled već i za bolje performanse.

 (Dalje)

JE Design je ponudio i tjuning program namenjen Seatovom sportskom karavanu Leon ST Cupra 300.

 (Dalje)

Nedavno je bilo reči o BMW-u M2 koji je obradio 3D Design, dok sada stižu informacije da ovaj japanski tjuner priprema i paket za doterivanje nove BMW-ove Serije 5.

 (Dalje)

Napajan V8 motorom kompanije Ford, ovaj tjunirani Mystic Silver 1978 Volvo 262C takođe sadrži i dva pojedinačna okrugla fara, ravnu haubu i zadnji deo drugog modela.

 (Dalje)

Nemački Lorinser jeste specijalista za modifikaciju Mercedesovih modela, ali ipak nije baš uobičajeno da se tjuneri pozabave i modelom kao što je Sprinter.

 (Dalje)

Tjuner 3D Design, sem za regularnu BMW-ovu Seriju 2 Coupe, u svojoj paleti proizvoda ima kit i za najsnažniju verziju – M2.

 (Dalje)

Nakon Wranglera Sahara 2.8 Diesel CJ300 Black Hawk Edition koji je prikazan prošlog meseca, Kahn Design i njihov Chelsea Truck Company nam ove nedelje predstavljaju još jedan modifikovani Jeep Wrangler, u ovom slučaju Wrangler Sahara 3.6 Black Hawk Wide Track edition (dostupan u kratkoj i dužoj verziji).

 (Dalje)

I nova Opelova Insignia Sports Tourer je prošla kroz kompletan Irmscherov tretman.

 (Dalje)


Iz Carlex Designa stižu slike njihovog modifikovanog Ford Mustanga GT Cabrio, a verovatno ne treba ni posebno naglašavati da je i kod ovog projekta naglasak bio na doterivanju unutrašnjosti.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 8 ... 345 346 347  Sledeći»
Copyright 2006-2017 by auto.blog.rs