Home Vesti Domaće tržište Video Zanimljivosti Noviteti Tuning Concepts Top secret Predstavljamo Saloni Forum Arhiva Galerija Linkovi O nama


 (Dalje)

Reklama


Novitec se kod modifikovanja Ferrarija 488 GTB pozabavio pojačanjem njegovog V8 motora, widebody paketom, novim točkovima, oslanjanjem, sportskim izduvnim sistemom i doterivanjem unutrašnjosti.

 (Dalje)

Nakon nekoliko meseci čekanja, japanski tjuner Liberty Walk je konačno predstavio svoj body kit namenjen Mecedesu-AMG C63.

 (Dalje)

Američki IND Distribution je odgovoran za modifikovanje još jednog BMW-a, a ovoga puta to je M2 u Gelbgrun zelenom izdanju.

 (Dalje)

Nema sumnje da je u konkurenciji serijskih automobila Bugatti Chiron rekorder po pitanju ubrzanja do 400 km/h. Impresivno, ali ne i kada je ovaj tjunirani Lambo u igri.

 (Dalje)

* Voseen Forged ML-R2 točkovi, H&R oslanjanje, RS3 kočnice, Recaro sedišta, zaštitni kavez, detalji od ugljeničnih vlakana u unutrašnjosti

 (Dalje)

Nemački Schropp Tuning je još jedan od onih koji su se do sada pozabavili modifikovanjem Fordovog Mustanga, inače najprodavanijeg sportskog automobila u Evropi.

 (Dalje)

Reklama


Kahn Design i njihov Chelsea Truck Company su u čast Land Rover Defendera napravili još jedno modifikovano izdanje ovog legendarnog terenca.

 (Dalje)

Ni tjuner Oettinger nije propustio priliku kako bi iskoristio ovogodišnje Wörthersee okupljanje da prikaže svoju ponudu za restilizovane verzije VW Golfa GTI i Golfa R.

 (Dalje)

Na Autopromotec sajmu u Bolonji posetioci mogu da vide i tjuniranu Giuliju Tecnomagnesio TM7, za koju su se pobrinuli TRC Performance i Tecnomagnesio.

 (Dalje)

Kao da nije bilo dovoljno da je već Brabus obradio ionako brutalni Mercedes G500 4x4², sada je i Carlex Design dodatno modifikovao njegovu unutrašnjost.

 (Dalje)

* Chrome eksterijer, elementi od ugljeničnih vlakana (pragovi, otvori za vazduh, zadnji spojler...), agresivniji prednji deo, gloss black točkovi Forgiato 2.0 Navaja-ECX, Pirelli gume, narandžaste karbon-keramičke kočnice...

 (Dalje)

* Motor je 4,5 litarski V8 sa 529 kW/720KS i 650 Nm

 (Dalje)

Modifikovanih Range Rovera Sport izgleda nikad nije dosta, što potvrđuje još jedan doterani primerak koji potpisuje Project Kahn.

 (Dalje)

U paketu su aero body kit (veći prednji spojler, modifikovani blatobrani, upadljiviji pragovi, otvor za vazduh na krovu, doterani zadnji difuzor, fiksni zadnji spojler), narandžasti akcenti, modifikovani izduvni sistem i set novih točkova.

 (Dalje)

Fordova serija F je već dugi niz godina najpopularniji model u SAD-u, a sada se predstavlja u brutalnoj verziji od 750KS.

 (Dalje)

JMS race design je obogatio svoju ponudu i paketom za Audi A5 Coupe.

 (Dalje)

Tjuner Liberty Walk se nakon doterivanja brojnih sportskih automobila pozabavio i modifikovanjem Hondinog roadstera S660 sa malim turbo motorom od 660 kubika i 64KS.

 (Dalje)

Američki Misha Designs je poznat po wide body paketima za Ferrari 458 Italia, pa je moglo i da se očekuje da će pozabaviti i modelom 488 GTB.

 (Dalje)

Danas ne postoji manjak modifikacija namenjenih Mercedes-AMG C63 kupe varijanti, ali se kompanija Chrometec definitivno ističe svojom ponudom na tržištu.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 8 ... 341 342 343  Sledeći»
Copyright 2006-2017 by auto.blog.rs