Home Vesti Domaće tržište Video Zanimljivosti Noviteti Tuning Concepts Top secret Predstavljamo Saloni Forum Arhiva Galerija Linkovi O nama

Pogea Racing ove godine slavi svoju 20-godišnjicu, što su obeležili promocijom modifikovanog Abartha 500, zvanično nazvanog Pogea Racing Ares. 

 (Dalje)

Reklama


Edo Competition je za svoj modifikovani Porsche 911 Turbo S Cabriolet pripremio novu boju, nazvanu PTS oliv-green 274.

 (Dalje)

Ove nedelje britanski Kahn Design promoviše Kahn Range Rover Sport 3.0 SDV6 Diesel HSE LE Edition.

 (Dalje)

Brabus je još ranije prikazao svoj modifikovani Mercedes S klase Cabrio, a jedan ovakav "najbrži i najsnažniji kabriolet sa četiri sedišta na svetu" mogu da vide i posetioci ovogodišnjeg sajma automobila u Ženevi.

 (Dalje)

Mercedesov Citan (nastao u saradnji sa Renaultom) privlači i pažnju tjunera, a jedna od modifikacija stiže iz Hartmann Tuninga.

 (Dalje)

I Hamann u svojoj ponudi ima kompletan tjuning paket za modifikaciju Jaguara F-Pace.

 (Dalje)


Na sajmu automobila u Ženevi je izložen i Chelsea Truck Company Jeep Wrangler Black Hawk Edition, serijska verzija prototipa Wide Track S čija promocija je bila održana pre godinu dana (takođe u Ženevi).

 (Dalje)

Reklama


Na vrhu TechArt ponude se nalazi model GTstreet R, baziran na Porscheu 911 Turbo (serije 991).

 (Dalje)

Chelsea Truck Company (podbrend britanskog Kahn Designa) se do sada bavio modifikacijama modela kao što su Land Rover Defender i Jeep Wrangler, dok je jedna od njihovih novijih kreacija ovaj Mercedes-Benz G63 AMG - Hammer Edition.

 (Dalje)

Na sajmu automobila u Ženevi izlaže i kompanija Gemballa koja između ostalog predstavlja modifikovani Porsche 911 Turbo.

 (Dalje)

2017 Ruf CTR

9 Mar, 2017 - 09:30 Tuning Komentari (2) comments  English

Na sajmu automobila u Ženevi je prisutna i kompanija Ruf, a najviše pažnje privlači upadljivim žutim primerkom modela Ruf CTR.

 (Dalje)

Afzal Kahn i Chelsea Truck Company tim na sajmu automobila u Ženevi prikazuju još jedan projekat, i to doterani Land Rover Defender, zvanično nazvan Chelsea Truck Company Land Rover Defender 90 "The End" Edition.

 (Dalje)

Budući da je Brabus već najavio brojne modifikovane Mercedesove modela za sajam automobila u Ženevi (kao što su tjunirana C klasa Cabrio AMG, S klasa Cabrio AMG i G500 4x4), ova Brabusova V klasa VIP Conference Lounge će zbog toga verovatno imati nešto teži zadatak da privuče pažnju posetilaca.

 (Dalje)

Nemački tjuner Mansory je već godinama poznat po svojim ekstravagantnim kreacijama, u šta će se uveriti i posetici ovogodišnjeg sajma automobila u Ženevi.

 (Dalje)

I tjuning kompanija FAB Design je prisutna na ovogodišnjem sajmu automobila u Ženevi.

 (Dalje)

Na štandu Brabusa na sajmu u Ženevi je i Brabus 550 Adventure, modifikovana verzija ionako atraktivnog Mercedesa G500 4x4².

 (Dalje)

Fabrički BMW M6 Competition Package ima 4,4 litarski V8 motor sa 600KS i 700 Nm, dok G-Power verzija raspolaže sa 800KS i 1050 Nm obrtnog momenta.

 (Dalje)

ABT Audi SQ7

6 Mar, 2017 - 09:30 Tuning Komentari (0) comments  English

Nemački tjuner ABT se pozabavio i pojačanjem Audijevog modela SQ7 TDI, koji inače u fabričkom izdanju raspolaže sa 435KS i 900 Nm.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 8 ... 337 338 339  Sledeći»
Copyright 2006-2017 by auto.blog.rs