home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA


Nemački Reiter Engineering je najavio novi trkački Lamborghini GT3, model 2011 Lamborghini LP600+.

 (Dalje)Nemačka tjuning kuća Musketier je već dobro poznata po modifikacijama različitih automobila francuske PSA grupacije (Peugeot i Citroen), a njihova najnovija kreacija je dorađeni Citroen DS3 sa dodatkom Tiburon u svom imenu.

 (Dalje)

ADV.1 Ferrari 458 Italia

3 Jan 2011 - 00:30 Tuning Link

ADV.1 Wheels se takođe pobrinuo za doterani izgled Ferrarija 458 Italia.

 (Dalje)

Underground Racing je objavio prvi set fotografija svoje najnovije kreacije, čija je baza Ferrari 458 Italia.

 (Dalje)

Nemački Graf Weckerle pored Aston Martina V8 Vantage Blanc de Blancs u svojoj ponudi ima i modifikovane verzije još nekoliko ionako ekskluzivnih automobila.

 (Dalje)

Britanski tjuner Merdad je svoju zanimljivu konverziju Porschea Cayenne u model Merdad Cayenne 902 Coupe zvanično predstavio prošlog meseca na MPH The Prestige & Performance Motor Showu u Londonu, a u međuvremenu je objavljeno i nekoliko novih slika.

 (Dalje)

MTM Audi A1 (dopunjeno)

30 Dec 2010 - 00:25 Tuning Link

Nemački tjuner MTM je početkom ovog meseca najavio doteranu verziju najmanjeg Audijevog modela, a sada je objavio i detalje o pojačanju njegovih motora.

 (Dalje)

Ruski tjuner TopCar je predstavio još jedan modifikovani Porsche Cayenne druge generacije, u njihovoj verziji nazvan Vantage 2.

 (Dalje)

Aston Martin V8 Vantage je već i u fabričkom izdanju izuzetan automobil, ali kako uvek ima kupaca koji žele nešto drugačije (i to naravno mogu da plate), nemački Graf Weckerle je ponudio dorađenu verziju ovog automobila.

 (Dalje)

Nemački Schmidt Revolution je predstavio modifikovani Mini Clubman Cooper S, nazvan Streetworker.

 (Dalje)

Kao i kod nekih ranijih obrada, američki Platinum Motorsport se ni kod doterivanja Lexusa LS460 nije bavio pojačanjem njegovog motora (V8 agregat i dalje razvija 380 KS i 497 Nm), već pre svega atraktivnijim izgledom.

 (Dalje)

Mada se tjuner Prior Design kod dorade Mercedesa E klase Coupe pre svega bavio stajlingom, u ponudi je i pojačanje motora koje, u zavisnosti od motora, iznosi do 55 kW/75KS.

 (Dalje)

Motor Co., Ltd., AUTECH Japan i Nissan Motorsports International Co. Ltd. (NISMO) će na Salonu tjunera u Tokiju (Tokyo Auto Salon, od 14. do 16. januara 2011.) predstaviti ukupno devet modifikovanih Nissanovih modela.

 (Dalje)