home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
 (Dalje)Carlsson Mercedes CLS

21 Dec 2010 - 19:11 Tuning Link

Tjuner Carlsson, specijalista za obradu Mercedesovih modela, za sledeći Salon automobila u Ženevi (mart 2011.) najavljuje novi tjuning paket namenjen novoj, drugoj generaciji Mercedesa CLS (type C 218).

 (Dalje)

Axell Auto Nissan GT-R

21 Dec 2010 - 10:10 Tuning Link

Tjuner Axell Auto, koji se do sada bavio doterivanjem Toyotinih modela, za Salon tjunera u Tokiju (Tokyo Auto Salon, počinje 14. januara 2011.) priprema modifikovani Nissan GT-R.

 (Dalje)

Tjuner MTE (Motoren & Technik East) je vlasnicima Škode Octavije RS ponudio pojačanje 2.0 TSI motora, koji u fabričkom izdanju ima okruglo 200KS.

 (Dalje)

Italijanski tjuner Romeo Ferraris je prošle godine sa modelom Abarth 500 Monza (napravljen u ekskluzivnoj seriji od samo 10 komada) proslavio 50-godišnjicu, a pred sam kraj ove godine predstavlja još jedan modifikovani Abarth 500, i to 500 Estremo.

 (Dalje)

Prvi Gallardo Victory je predstavljen 2007. godine, a sada je Hamann svoju ponudu dopunio i dorađenom verzijom – modelom Gallardo Victory II.

 (Dalje) (Dalje)

Najnovija kreacija koja se bazira na Lamborghini Gallardu LP570-4 Superleggera dolazi iz tjuning kuće Underground Racing. 

 (Dalje)

Dok čekamo da Project Kahn u saradnji sa Cosworthom predstavi modifikovani Range Rover Evoque sa 5 vrata i Range Rover Sport RS600 Super Sport, ova britanska firma promoviše doterani Range Rover sa pojačanim 4,4 litarskim V8 dizel motorom.

 (Dalje)

Senner Audi RS5

17 Dec 2010 - 18:25 Tuning Link

Senner Tuning AG je predstavio tjuning kit za Audijev RS5 koji inače u fabričkom izdanju raspolaže sa 450KS i 430 Nm.

 (Dalje)

ABT Volkswagen Touareg

16 Dec 2010 - 19:47 Tuning Link

ABT Sportsline za novi VW Touareg pored novog izduvnog sistema sa 4 izduvne cevi, aero body kita (zadnji  krovni spojler, modifikovani zadnji branik plus novi prednji gril) i seta ABT alu točkova od 22 inča, nudi i pojačanje njegovih V6 i V8 TDI motora.

 (Dalje)

Slovenački Akrapovič Exhaust Systems Technology se u poslednje vreme često pominje, a ova najnovija vest je u stvari najava njihovog novog izduvnog sistema za BMW X6 M.

 (Dalje)

APS of Brackley, britanski Sportecov zastupnik, tamošnjim kupcima sada nudi i pojačani volkswagen Golf R.

 (Dalje)

BMW je američkim kupcima za SAV (Sports Activity Vehicle) model 2011 BMW X5 ponudio Performance Accessories program koji pored aerodinamičkog kita podrazumeva i nove elemente u unutrašnjosti.

 (Dalje)

U ponudi nemačkog tjunera Wheelsandmore se nalazi i doterani Maserati GranTurismo, a kao i kod nedavne obrade Ferrarija 458 Italia, izmena na GranTurismu i nema mnogo.

 (Dalje)