home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA


Mazda na SEMA Salonu

3 Nov 2010 - 11:23 Tuning Link

Ni Mazda ne nedostaje na ovogodišnjem SEMA Salonu tjunera u Las Vegasu (traje do 5. novembra), a među brojnim izloženim modelima pažnju privlače Mazda2 Evil Track, Mazda2 Street, Mazda MX-5 Super20 i MX-5 Cup Car.

 (Dalje)U ponudi kalifornijske kompanije ARKYM se nalazi i AeroRace ONE kit za BMW M3 sedan (E90).

 (Dalje)

Među brojnim modifikovanim verzijama hibridne Honde CR-Z su i dva modela za koje je zaslužan Honda Performance Development (HPD).

 (Dalje)

mugen cr-z 1

Japanski tjuner Mugen je za Hondu CR-Z pripremio agresivniji aero body lit sa elementima poput drugačijeg prednjeg branika sa spojlerom, seta pragova, modifikovanog zadnjeg branika i difuzora, velikog zadnjeg krila, kao i komplet XJ alu točkova od 17 inča, novi prednji gril i nove detalje u enterijeru (vrh ručice menjača, patosnice...).

 (Dalje)

rmr equus 1

Iza ovog imena se krije Hyundaijeva luksuzna limuzina Equus za čiju modifikaciju se pobrinuo Rhys Millen Racing, a premijera će biti održana na SEMA Salonu tjunera u Las Vegasu.

 (Dalje)

toyota prius ca 1

Daleko upadljiviji od Priusa PLUS Performance Pasckage je ovaj Prius C&A Custom Concept za čiji razvoj je zaslužan Conversions & Accessories group.

 (Dalje)

toyota prius plus

Toyota će iskoristiti ovogodišnji SEMA Salon tjunera u Las Vegasu da najavi novi PLUS Performance Package za svoj hibridni model Prius.

 (Dalje)

toyota sienna 1

Pored produženog Sciona xB Limo, na SEMA Salonu tjunera u Las Vegasu će biti promovisan još jedan Toyotin produženi model -  Sienna Swagger Wagon Supreme.

 (Dalje)

ark genesis 1

ARK Performance je još u septembru sa nekoliko crteža najavio da će na SEMA Salonu tjunera u Las Vegasu izložiti Hyundai Genesis Coupe sa 450 konja (punim imenom "ARK Track Time Attack Genesis Coupe SEMA car"), a sada su konačno objavljne i njegove zvanične slike.

 (Dalje)

mummbles 1

Evo i slika doteranog Hyundaija Equus za koji je zaslužan Mummbles Marketing, a koji premijeru naravno ima na ovogodišnjem SEMA Salonu u Las Vegasu.

 (Dalje)

rides sonata 1

Sem brojnih dorađenih modela Equus i Genesis Coupe, na SEMA Salonu tjunera u Las Vegasu će biti izložena i modifikovana Hyundai Sonata Turbo, kreacija RIDES magazina.

 (Dalje)

SpeedART BTR-II 650 EVO (Bi-Turbo Racer) je ime koji nosi Porsche 911 Turbo prepravljen u poznatoj tjuning kompaniji SpeedART.

 (Dalje)

vorsteiner ,3 1

Sem dorađene Panamere, kod Vorsteinera pažnju privlači i njihov Matte Metallic Grey GTRS3 na bazi BMW-a M3 Coupe.

 (Dalje)

vorsteiner panamera 1

I američki Vorsteiner u svojoj poundi ima Aero package za Porsche Panameru Turbo.

 (Dalje)

Rieger Tuning Audi Q5

31 Okt 2010 - 14:53 Tuning Link
reiger audi q5

U ponudi Rieger Tuninga se nalazi i kit za doteraivanje Audijevog SUV modela Q5.

 (Dalje)