home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA


WD-40 SEMA Cares Mustang

13 Okt 2010 - 08:45 Tuning Link

Kompanija WD-40 je u saradnji sa dobrotvornom organizacijom SEMA Cares napravila specijalni primerak Ford Mustanga, koji će posle izlaganja na predstojećem SEMA Salonu tjunera u Las Vegasu završiti na aukciji (čiji prihod je naravno namenjen za dobrotvorne svrhe).

 (Dalje)Iza ovog imena se krije Hyundaijeva luksuzna limuzina Equus za čiju modifikaciju se pobrinuo Rhys Millen Racing, a premijera će biti održana na predstojećem SEMA Salonu tjunera u Las Vegasu.

 (Dalje)

Project Kahn se kod dorade Porsche Panamere nije bavio pojačanjem motora, pa je naglasak na doterivanju eksterijera i enterijera.  

 (Dalje)

Nemački tjuner Dbilas Dynamic je vlasnicima Opelove Corse OPC ponudio novi kit za pojačanje 1,6 litarskog turbo motora.

 (Dalje)

Dacia Logan Cabrio

11 Okt 2010 - 17:47 Tuning Link

Rumunska tjuning kuća Auto K9 je pripremila i kabriolet izdanje popularne Dacie Logan, ali odmah treba reći da se radi o unikatnom primerku namenjenom izlaganju na Salonima tjuniranih automobila.

 (Dalje)

Vlasnicima Chevrolet Corvette se u Americi nudi novi Extreme Body Kit, i to za sumu od 7.599 dolara.

 (Dalje)

Još dva nemačka automobila su prošla obradu u poznatoj kompaniji H&R.

 (Dalje)

Italijanski Romeo Ferraris je motor Corvette Z06 pojačao na 677KS pri 6000 o/min. i 823 Nm obrtnog momenta pri 4950 o/min. (kompresor, novi filter za vazduh, novi izduvni sistem, reprogramirana elektronska kontrolna jedinica motora...), a rezultat je ubrzanje od 0-100 km/h za 3,3 sekunde i najveća brzina od 340 km/h.

 (Dalje)

Nemačka tjuning kompanija TechArt je ovom slikom i kratkim saopštenjem najavila da će predstojeći Salon automobila u Cirihu (od 11. do 14. novembra) iskoristiti za prezentaciju svog novog Porschea Cayenne Magnum.

 (Dalje)

Cobra Volkswagen Touareg

8 Okt 2010 - 08:49 Tuning Link

Kao i kod ranijih dorada nemačke kompanije Cobra Technology & Lifestyle, i novi VW Touareg je dobio Cobrine karakteristične komponente od nerđajućeg čelika, a sa ciljem veće personalizacije u poređenju sa standardnom verzijom.

 (Dalje)

Među brojnim modifikovanim Fiestama na predstojećem SEMA Salonu tjunera u Las Vegasu biće i kreacija Fordove divizije Racing Performance Parts.

 (Dalje)

RENM Audi R8 V10 Spyder

7 Okt 2010 - 17:50 Tuning Link

Australijski RENM je ovom slikom i kratkim saopštenjem najavio da će sledećeg meseca predstaviti doterani Audi R8 V10 Spyder.

 (Dalje)

Nove kreacije iz nemačke tjuning kuće Wheelsandmore su namenjene ljubiteljima Mercedesovog modela SL (i to u SL65 AMG izdanju), kao i Audija R8 V10.

 (Dalje)

Onaj Rolls-Royce Ghost u obradi kuće Fenice Milano je izazvao prilično veliku pažnju, ali iz ove italijanske tjuning kompanije stiže još jedan zanimljiv model.

 (Dalje)

Posle prošlogodišnje premijere modela 2010 HPE700 Camaro Coupe (napravljen u seriji od samo 24 komada) na SEMA Salonu tjunera u Las Vegasu, američki Hennessey Performance Engineering (HPE) je sada pripremio i njegovu kabriolet verziju.   

 (Dalje)