home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA


Tjuner Anderson Germany je ponovo obradio jedan ionako ekskluzivan automobil, a njihova najnovija kreacija je modifikovani Bentley Continental GT Supersports. 

 (Dalje)Italijanski tjuner Fenice Milano je najavio svoj paket za obradu Rolls-Royce Ghosta, koji će potencijalnim kupcima biti dostupan u tri boje ("navy", "bronze" i "white", uvek u kombinaciji sa zlatnim detaljima na grilu, branicima, haubi, pragovima, okvirima prozora, točkovima i u enterijeru).

 (Dalje)

I italijanski tjuner Romeo Ferraris se pozabavio ionako snažnim Mercedesom C63 AMG.

 (Dalje)

MTM Audi TT RS sa 472KS

5 Okt 2010 - 08:16 Tuning Link

Nakon MTM Audija TT RS sa 312kW/424KS, nemački MTM je 2,5 litarski TFSI motor u TT RS pojačao i na 347kW/472KS pri 7000 o/min.

 (Dalje)

VATH Mercedes E 350 CDI

4 Okt 2010 - 20:06 Tuning Link

Nemačka tjuning kuća Vath Automobiltechnik je svoju ponudu proširila pojačanim Mercedesom E 350 CDI, sada nazvanim VATH V35.

 (Dalje)

Tjuning kuća Delta4x4 se pobrinula za atraktivniji izgled Volkswagenovog pick-up modela Amarok, dok pojačanje snage njegovog TDI dizel motora nije deo ove ponude.

 (Dalje)

SR Auto Group je opet doterao Audi R8 koji je ovoga puta nazvan R8 "Dioné" (pre toga je predstavljen SR Audi R8 Militar). (Dalje)

2011 Roush 5XR Mustang

1 Okt 2010 - 13:28 Tuning Link

Američki Roush je pripremio 2011 Roush 5XR Mustang, baziran na 2011 Mustang modelu sa novim 5.0L motorom.

 (Dalje)

Hyundai je u saradnji sa nemačkom tjuning kompanijom Car Research & Development (CRD) za ovogodišnji Salon automobila u Parizu pripremio novu, atraktivniju verziju modela i20.

 (Dalje)

Stoffler Ford Focus RS

29 Sep 2010 - 14:23 Tuning Link

Još jedna dorada Fordovog Focusa RS, ovoga puta iz nemačke tjuning kuće Stoffler.

 (Dalje)

Nemački Wimmer RS je već nekoliko puta doradio Golf "šesticu", ali je ova poslednja Golf R Red Devil V kreacija ipak najzanimljvija.

 (Dalje)

Senner Tuning se ponovo pozabavio doterivanjem Nissanovog modela 370Z.

 (Dalje)

Mada je pažnja ljubitelja automobila trenutno usmerena na novitete predstojećeg Salona u Parizu, brojni tjuneri najavljuju svoje kreacije i za SEMA Salon tjunera u Las Vegasu.

 (Dalje)

Britanski tjuner Merdad će svoju zanimljivu konverziju Porschea Cayenne u model Merdad Cayenne 902 Coupe zvanično predstaviti u novembru, i to na MPH The Prestige & Performance Motor Showu.

 (Dalje)

NOVITEC Fiat Punto Evo

23 Sep 2010 - 21:30 Tuning Link

NOVITEC vlasnicima Fiat Punta Evo nudi pojačanje motora, aerodinamički paket, set novih točkova, modifikovano ogibljenje, kao i novi sportski izduvni sistem.

 (Dalje)