Home Vesti Domaće tržište Video Zanimljivosti Noviteti Tuning Concepts Top secret Predstavljamo Saloni Forum Arhiva Galerija Linkovi O nama

Nemci uče iz svojih grešaka, Volkswagen ulaže ogroman novac u razvoj novih motora.

 (Dalje)

Reklama


Da li se sećate priče u kojoj je Elon Musk, ljut zbog vremena koje gubi u saobraćaju, objavio da će osnovati kompaniju koja će se baviti bušenjem tunela, kojim će spojiti lokaciju svoje kancelarije sa aerodromom? E, pa izgleda da se nije šalio.

 (Dalje)

Prosečna starost vozila u voznom parku Srbije danas je između 13 i 14 godina, a podaci MUP-a pokazuju da je u ovoj godini, od ukupno 2.312.941 vozila upisanih u jedinstveni registar vozila, 571.448 njih starije od 20 godina, što prirodno nameće i pitanje njihove tehničke ispravnosti.

 (Dalje)

Ukoliko ste pokušali da dobijete posao u Rimcu i niste uspeli, možete pokušati kod drugog proizvođača super automobila.

 (Dalje)

Nemački proizvođač automobila Volkswagen (VW) planira da proizvodi električne kombije e-Crafter u novoj fabrici u Poljskoj.

 (Dalje)

Uz dodatak brojnih kamera koji u visokoj rezoluciji i sa velikim brojem slika po sekundi prate deformaciju automobila prilikom sprovođenja crash testova, Daimler će uskoro početi da koristi i rendgenske zrake, kako bi tokom testiranja mogao da vidi i šta se dešava sa pojedinim elementima 'ispod' lima.

 (Dalje)

• Putovanje of Pariza do Dovila, uz obale Sene, legendarnim, vanvremenskim modelom: Fiat 124 Spider.
• Dve specijalne serije, dve konfiguracije, jedan motor i dva prenosna mehanizma: automatski i manuelni, oba sa 6-stepenim prenosom.
• Nova ograničena serija modela Fiat 124 Spider Europa trasirala je put.

 (Dalje)

Reklama


Limuzinama je u poslednje vreme nešto porasla popularnost, ali ipak izgleda da će daljnji rast potražnje za SUV/crossoverima uzeti još jednu žrtvu i to upravo onu limuzinsku. Tačnije, po poslednjim informacijama u Jaguaru navodno razmatraju mogućnost da iz svoje ponude isključe luksuzni model XJ.

 (Dalje)

Najveći salon Lamborghinija na planeti je u Dubaiju. A gde drugo!

 (Dalje)

Tim „Groupama Team France“, izazivač u America's Cupu, dobio je deset električnih Renaulta

 (Dalje)

Udarna pesnica američkog dela FCA alijanse mogla bi uskoro imati novog vlasnika.

 (Dalje)

U najnovijem nedeljnom izveštaju sistema za brzu razmenu informacija o opasnim proizvodima Evropske Unije (RAPEX), objavljenom danas, saopšteno je da je Mercedes-Benz pokrenuo opoziv C i GLK klase.

 (Dalje)

Ovo je prilika da prijavite svoju ideju i uđete u istoriju automobilske industrije

BMW je odlučio da raspiše globalni konkurs u kome ljudi širom sveta mogu da podele svoje ideje i zamisli o tome šta će i na koji način unaprediti budućnost mobilnosti.

 (Dalje)

Policija je zaplenila tri ekskluzivna sportska automobila, koja su se kretala autoputem M1. Zanimljivo je, da razlog za zaplenu nije visoka brzina, već bezobzirnost i bahatost.

 (Dalje)

Iz Mercedesa su stigli nagoveštaji da bi iz svoje ponude mogli da eliminišu više modela, među njima i SLC.

 (Dalje)

Škoda je saopštila da je u fabrici Kvasiny u Češkoj proizveden milioniti primerak modela Superb (računajući sve generacije zajedno).

 (Dalje)

Dugo očekivana letelica Larrya Pagea, jednog od osnivača Googlea, konačno je poletela.

 (Dalje)


Copyright 2006-2017 by auto.blog.rs