Home Vesti Domaće tržište Video Zanimljivosti Noviteti Tuning Concepts Top secret Predstavljamo Saloni Forum Arhiva Galerija Linkovi O nama

Jedna kratka vest iz Fiata koji je u fabrici Pomigliano d'Arco obeležio proizvodnju milionitog primerka aktuelne generacije modela Panda.

 (Dalje)

Reklama


U dalekoj Australiji najbolji vozači sveta okupili su se na svom poslednjem ovosezonskom takmičenju.

 (Dalje)

TCR internacionalna serija dobila je novog šampiona trku pre kraja sezone.

Žan-Karl Verne je trećim mestom obezbedio dovoljnu bodovnu razliku u odnosu na prvog pratioca Atilu Tašija, koji je kroz cilj prošao kao peti i tako raspleo sezonu 2017.

 (Dalje)

Nakon niza teasera, kompanija Scuderia Cameron Glickenhaus je objavila fotografije novog modela 004S, superautomobila troseda sa centralno pozicioniranim sedištem vozača kao što je slučaj kod McLarena F1.

 (Dalje)

U svetu u kome su fudbaleri, makar najveći broj njih, postali obične barbike, koje zarađuju nedeljne plate u svotama godišnje zarade jedne male države, trenerski posao ponekada liči na ozbiljan pedagoški rad u predškolskom.

 (Dalje)

Reklama


Ključni igrač ofanzive Opela “7 u 17” i poslednji model sa X oznakom, predstavljen je na Salonu automobila u Frankfurtu. Nekoliko dana kasnije, Grandland X, kojim je kompletirana familija X, izašao je i pred evropske novinare. Prezentacija je upriličena u Bulderhausu u Darmštatu, koji je i evropska prestonica digitalizacije.

 (Dalje)

Testiranje pouzdanosti uključuje brojna ponavljanja istih radnji, pa taj posao najbolje odrađuju roboti.

 (Dalje)

Nakon što je BMW pre nekoliko meseci i zvanično predstavio novi M5 sedan, jedan nezavisni dizajner je uradio set rendera kojima pokazuje kako zamišlja M5 u Cabrio izdanju.

 (Dalje)

Automobili Formula 1 šampionata kreirani su za uglačane i ravne staze ili nešto slično Monaku, gde se trke održavaju u zatvorenim uličnim uslovima, ali to je sve.

 (Dalje)

Kia NP

18 Nov, 2017 - 01:34 Noviteti Komentari (0) comments  English

Kia Motors je na sajmu automobila Guangzhou Auto Show u Kini prikazala i novi SUV, jednostavno nazvan NP.

 (Dalje)

Najnaprednija bezbednosna tehnologija i neprevaziđen dizajn sa brojnim kreativnim i korisnim rešenjima samo su neke od karakteristika novog Volvoa XC40.

 (Dalje)

* Novi Vantage će premijeru imati 21. novembra, i to prvo u Coupe izdanju (kasnije stiže i kabriolet verzija Volante).

 (Dalje)

Sistem automatskog kočenja u hitnim slučajevima je dostupan kao opcija na brojnim novim modelima, a ipak, kupci se veoma retko odlučuju za njega.

 (Dalje)

Kompanija Lamborghini će 4. decembra predstaviti svoj SUV pod nazivom Urus, a dva dana kasnije će na aukciji biti prodat njihov prvi terenac LM002.

 (Dalje)


Copyright 2006-2017 by auto.blog.rs