Home Vesti Domaće tržište Video Zanimljivosti Noviteti Tuning Concepts Top secret Predstavljamo Saloni Forum Arhiva Galerija Linkovi O nama

Nemački proizvođač automobila je najavio da će obavestiti vlasnike svojih vozila da u najkraćem mogućem roku posete servis. Problem se pojavio još u novembru, a najnoviji opoziv se odnosi na model nove E-klase (E300, E300 4MATIC i E43 AMG verzije).

Problem je slične prirode kao što je bio slučaj u januaru kod GLE i GLS modela. Dijagnostifikovan je problem u prepoznavanja putnika, odnosno pojednostavljeno - senzor pogrešno očitava prilikom sedanja odrasle osobe na suvozačko mesto. On dobija informaciju kao da se radi o detetu, pa automatski gasi suvozački vazdušni jastuk.

Opoziv ovakve prirode zahvatio je i 5.882 primeraka GLE, GLE Coupe i GLS modela.

Istovremeno iz Mercedesa saopštavaju i da su otklonjeni mogući propusti kod vetrobranskih stakla na modelima GLE 350 i GLS 450. Navodno su propuštali vlagu.

Sve u svemu, kada se sabere na kraju – Mercedes će kroz opozive obuhvatiti ukupno 18.415 vozila, neki su već bili, a neki će tek morati na neku vrstu popravke. Novi servisni zahvati počinju sledeći mesec u američkim servisima.

Izvor: Autoportal.hr

Foto: arhiva Auto.blog.rs / Mercedes
  čitanja : 378

| More


 
   


   

Reklama

Pravila

Komentari
Dodaj komentar

Zapamti me

Copyright 2006-2017 by auto.blog.rs