Home Vesti Domaće tržište Video Zanimljivosti Noviteti Tuning Concepts Top secret Predstavljamo Saloni Forum Arhiva Galerija Linkovi O nama

Kako prenosi Tanjug, profit nemačke automobilske kompanije Folksvagen (VW) je skočio u prvom tromesečju 2017. godine, uprkos skandalu sa manipulacijama vrednostima izduvnih gasova.

Profit iz poslovanja VW-a je u periodu januar-mart skočio na 4,4 milijarde evra, što je za 28 odsto više nego u istom periodu prošle godine, navodi se u preliminarnim poslovnim rezultatima kompanije, a prenosi agencija Frans pres.

"Popravljanje rezultata brenda Folksvagen, najboljeg prodavca među 12 brendova VW grupacije, najviše je doprinelo podizanju profita grupacije", navodi se u saopštenju VW-a.

Prodaja Folksvagena je pretrpela ozbiljne posledice u proteklim godinama, nakon što je ta kompanija krajem 2015. godine priznala da je instalirala uređaj za manipulacije emisijama štetnih gasova u svojih 11 miliona dizel automobila širom sveta.

Izvor: Tanjug.rs

Foto: arhiva Auto.blog.rs
  čitanja : 410

| More


 
   


   

Reklama

Pravila

Komentari

Na prodajne rezultate najveceg (i najkvalitetnijeg)proizvodjaca automobila na svetu sasvim sigurno nece uticati vec odavno procitane, amercke mangupske manipulacije.
Kupca nemackog brenda ne interesuje "strucno" misljenje mangupa.

Autor vojvoda 18 Apr 2017, 22:25

Auuuuu, to je to, kraj, na rubu su propasti. Markijone, reaguj.

Autor wknd 20 Apr 2017, 23:41
Dodaj komentar

Komentar će biti proveren pre nego što se objavi.

Zapamti me

Copyright 2006-2017 by auto.blog.rs