Home Vesti Domaće tržište Video Zanimljivosti Noviteti Tuning Concepts Top secret Predstavljamo Saloni Forum Arhiva Galerija Linkovi O nama

Volkswagen pokušava da rasproda 11.000 novih vozila iz 2015. koja su bila pogođena dizel skandalom.

Kada je u jesen 2015. u SAD izbila afera nakon što je utvrđeno da je Volkswagen varao na testovima emisije izduvnih gasova dizel vozila, novi, do tada neprodati automobili povučeni su iz salona.

U međuvremenu, nemački proizvođač modifikovao je problematična vozila kako bi zadovoljila emisione standarde koji važe u Sjedinjenim Državama i ponudio ih kupcima, ali je naišao na novu prepreku.

Naime, problem je kako nekom prodati automobil čiji je imidž u javnosti narušen a, iako se vodi kao nov, iz fabrike je izašao pre dve godine. Zbog toga je Volkswagen spustio cene ovih vozila sa TDI motorima i do 8.500 dolara, a u nekim slučajevima ponudio je kupcima i beskamatno finansiranje na 72 meseca.

Na lageru je trenutno oko 11.000 automobila Golf, Golf karavan, Jetta, Passat, Beetle i Beetle kabriolet, ali veliko je pitanje koliko će vozila biti prodato čak i uz navedene pogodnosti.

Izvor: B92.net

Foto: arhiva Auto.blog.rs
  čitanja : 466

| More


 
   


   

Reklama

Pravila

Komentari

Uz taj popust i beskamatno finansiranje, daVAj jednu "bubu".

Autor Damko 20 Apr 2017, 17:47

Salji to za Srbiju,prodace ce se sve jos u transportu dok dodje do nas,samo neka ima znak VW.

Autor Renault Terminator 21 Apr 2017, 12:02
Dodaj komentar

Komentar će biti proveren pre nego što se objavi.

Zapamti me

Copyright 2006-2017 by auto.blog.rs