Home Vesti Domaće tržište Video Zanimljivosti Noviteti Tuning Concepts Top secret Predstavljamo Saloni Forum Arhiva Galerija Linkovi O nama

Nemački proizvođač automobila Audi uskoro uvodi novo označavanje svojih modela, tačnije pogonskih jedinica, gde će uz tip motora TFSI, TDI ili e tron, sada stajati i dvocifren broj koji deklariše snagu motora, prema utvrđenim grupama.

 (Dalje)

Reklama


Iz Hyundaija su još ranije stizali nagoveštaji da će njihov atraktivni Santa Cruz pick-up concept ući i u serijsku proizvodnju, kao i da će južnokorejska kompanija sačekati pravi trenutak da objavi zvanično saopštenje.

 (Dalje)

Proizvođač električnih automobila, Tesla, na teži način je naučio šta se dogodi kada tržišta ukinu podsticaje na kupovinu električnih automobila, poput onog u Danskoj i Hong Kongu. Odgovor je - drastičan pad prodaje

 (Dalje)

Automobili Hyundaijevog luksuznog podbrenda Genesis će se u Evropi prodavati od 2020. godine, a u početku će biti ponuđeni samo na tržištima Velike Britanije, Nemačke i Švajcarske.

 (Dalje)

Tony Futch (25) iz Orlanda je u pijanom stanju prilikom parkiranja oštetio čak 17 automobila. Samo je udarao vozila bez kontrole.

 (Dalje)

Audi je još jedan od proizvođača vozila u nizu, koji će problem s punjenjem električnih vozila pokušati da reši vrlo pragmatičnim pristupom, instalacijom solarnih panela u panoramski krov vozila.

 (Dalje)

Reklama


U kompaniji Fijat Krajsler automobili razmatraju dodatno rasparčavanje poslovanja odvajanjem dva luksuzna brenda, ako i dela koji se bavi komponentama.

 (Dalje)

Belgijski vozač Štofel Vandorne i sledeće sezone će voziti u bolidu Meklarena.

 (Dalje)

DOPUNJENO

Aktuelni Suzuki Jimny se pojavio još pre skoro dve decenije pa fanovi ove japanske marke s nestrpljenjem očekuju njegovog naslednika.

 (Dalje)

Nakon tronedeljnog kolektivnog godišnjeg odmora, radnici kragujevačkog Fijata početkom vratili su se na radna mesta. Međutim, tenzija oko toga da li je tronedeljni julski generalni štrajk bio „namešten“ ili ne, među radnicima i njihovim sindikalnim predstavnicima i dalje traje s obzirom na to da nije ispunio očekivanja zaposlenih.

 (Dalje)

Maserati je sa kratkim saopštenejm i nekoliko slika najavio da će za nekoliko dana na Chengdu sajmu automobiola u Kini predstaviti i doteranu verziju svog najmanjeg sedana Ghibli.

 (Dalje)

Ferrari će na septembarskom sajmu automobila u Frankfutu i zvanično promovisati svoj novi model Portofino (po gradu u Italiji), kojim će zameniti dosadašnju Californiju T. Do tada, pred nama su prve zvanične fotografije i detalji.

 (Dalje)

* Novi predvodnik južnokorejskog SUV-specijaliste donosi još više snage, bezbednosti, prostora i stila.
* Veliki SUV iz D-segmenta dolazi sa klasičnim 4x4 pogonom i šasijom, ne napuštajući pri tome tradiciju da ime Rexton donosi ozbiljne terenske sposobnosti.

 (Dalje)

Pre nekoliko nedelja su se pojavili pojedini detalji o "oživljenom" Toyotinom modelu Supra, a sada su se pojavili novi koji govore o motoru i snazi automobila.

 (Dalje)


Copyright 2006-2017 by auto.blog.rs