Home Vesti Domaće tržište Video Zanimljivosti Noviteti Tuning Concepts Top secret Predstavljamo Saloni Forum Arhiva Galerija Linkovi O namaReklama


Šef Audi Sport odeljenja i bivši čovek broj 1 Lamborghinija, Štefan Vinkelman, prilikom nedavnog intervjua, saopštio je buduće planove divizije iz Ingolštata.

 (Dalje)

Finska ove godine slavi 100 godina nezavisnosti, a u zemlji hiljadu jezera se ove godine održavaju razne aktivnosti povodom ovog jubileja. Sauna je omiljena aktivnost za Fince, ali kada se ona nalazi u autobusu, to je posebna atrakcija.

 (Dalje)

ŠKODA Rapid i ŠKODA Rapid Spaceback su redizajnirani modeli sa atraktivnim i modernim dizajnom i brojnim inovacijama. Oba modela su premijerno predstavljena na Sajmu automobila u Ženevi od 7-19. marta 2017. godine, a početkom ove nedelje kompanija Auto Čačak predstavila ih je u Beogradu. Na našem tržištu redizajnirani Rapid startuje po ceni od 11.904 evra.

 (Dalje)

Peugeot je ovih dana “ustupio” svoj fantastični prototip 208T16 Pikes Peak legendarnom Sebastien Loebu i njegovom trkačkom timu, kako bi ponovo nastupali na brdskim trkama sa ovim “monstrumom” od gotovo 900 “konja”!

 (Dalje)Reklama


China F1 Racing Team Limited stiže 2019. ili 2020.

U stvari, bilo je samo pitanje vremena kada će se i Kinezi uključiti u Formulu 1. Kina je najveće tržište automobila na svetu i nema sumnje da bi tim iz te države izazvao F1 histeriju kod domaćih navijača.

 (Dalje)

Meklaren dobija poboljšanu Hondu u Austriji

Nakon prvih osvojenih poena u sezoni u Bakuu, Meklaren je dobio još jednu dobru vest.

 (Dalje)

Kompanija Goodyear je u saradnji sa LSE (London School of Economics and Political Science) pokrenula istraživanje o mišljenjima i stavovima vozača o autonomnim vozilima (AV) budućnosti. Ovo istraživanje posmatra saobraćaj kao društveni prostor i u tom kontekstu zanimljivo je saznati da su se Srbi našli na trećem (48%) mestu u Evropi zastupajući stav da je većina saobraćajnih nesreća izazvana ljudskom greškom i da bi autonomna vozila bila bezbednija opcija, dok ispitanici iz Poljske i Francuske dele prvo mesto (51%).

 (Dalje)

Riselhajm. Nova Opel Insignia Country Tourer imaće premijeru na ovogodišnjem Salonu automobila u Frankfurtu (IAA, 12-24. septembar) i ubrzo potom će se naći u ponudi Opel dilera. Ali, avanturista sa off-road stilom i opcionim inteligentnim pogonom na sva četiri točka sa raspodelom obrtnog momenta (torque vectoring), već danas može da se poruči.

 (Dalje)

* 1998 Integra Type R, 1999 Accord Type R, 2001 Civic Type R, 2007 Civic Type R i 2015 Civic Type RBMW će od avgusta krenuti sa prodajom nove, Black Fire edicije sportskih SUV modela X5 M i X6 M.

 (Dalje)

Nakon što je Maserati na poslednjem sajmu automobila u Ženevi predstavio Special Edition seriju modela GranTurismo i GranCabrio (čime je obeležena 60-godišnjica Maseratija 3500 GT), ovaj italijanski brend je sada u Njujorku promovisao i restilizovani GranTurismo, modelske godine 2018.

 (Dalje)

Rolls-Royce je na prošlogodišnjem sajmu automobila u Ženevi prikazao Black Badge verziju modela Wraith i Ghost, dok je za ovogodišnji Goodwood Festival brzine pripremio i Dawn Black Badge.

 (Dalje)

Video možete pogledati OVDE.Radnici kompanije "Fijat Krajsler automobili Srbija" nastavili su generalni štrajk. Drugog dana potpune obustave proizvodnje automobila, radnici prve smene došli su na svoja radna mesta, ali ne obavljaju radne obaveze.

 (Dalje)


Copyright 2006-2017 by auto.blog.rs