Home Vesti Domaće tržište Video Zanimljivosti Noviteti Tuning Concepts Top secret Predstavljamo Saloni Forum Arhiva Galerija Linkovi O namaReklama


U zemljama Evropske unije u septembru je prodato 406 automobila marke Lada, što za 23 odsto premašuje prošlogodišnje pokazatelje za taj mesec.

 (Dalje)

Luis Hamilton krenuće u nedelju u trku za Veliku nagradu Amerika sa pol pozicije.

 (Dalje)

Praktično nov BMW M550i xDrive koji nema ni jedan jedini pređeni kilometar, nalazi se na prepunom parkingu u Houstonu. Uprkos veoma niskoj ceni, kupci ga obilaze u širokom luku. Zaniva vas razlog?

 (Dalje)Reklama


Apple „Project Titan” projekat do sada je naišao na brojne teškoće, ali ova tehnološka kompanija ne odustaje od razvojnog procesa za njegov autonomni sistem vožnje.

 (Dalje)

Nemački tjuner Arden se pozabavio modifikacijom još jednog Jaguarovog modela, po čemu su uostalom i najpoznatiji.

 (Dalje)

Yamaha je objavila teaser video snimak na kojem je najavila premijeru za 25. oktobar i sajam motocikala u Tokiju.

 (Dalje)

Na salonu u Frankfurtu IAA97 spektakularno je predstavljen Mercedes-Benz A klase, čudo prostranosti i funkcionalnosti, u karoseriji dugačkoj 358 cm.

 (Dalje)

Radulović Novi Sad izlaže na 15. sajamskoj manifestaciji "Auto Show" u Novom Sadu, u hali 1.

 (Dalje)

Počelo je premijerno prikazivanje nove luksuzne limuzine kuće Audi, modela A8, širom Srbije.

 (Dalje)

Sajt Jalopnik javlja da će jedan od najčuvenijih proizvođača oružja na svetu, kompanija Kalašnjikov, uskoro početi da proizvodi i električne motocikle.

 (Dalje)

Kompanija Star Import, generalni distributer za Mercedes-Benz vozila u Srbiji, Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini u saradnji sa Daimlerom na NAVAK stazi u Subotištu organizovala događaj pod nazivom Star Experience “Feel Intelligent Drive” od 18-21. oktobra.

 (Dalje)

Projekat Poduzetničkog inkubatora za visoke tehnologije – UNIST Tehnološki park svečano je otvoren u Splitu. Reč je o kapitalnom projektu za koji je 99 odsto od 20 miliona kuna došlo iz fondova Evropske unije, a otvaranju je prisustvovao direktor Rimac Automobila Mate Rimac, piše Večernji list.

 (Dalje)


Copyright 2006-2017 by auto.blog.rs