Home Vesti Domaće tržište Video Zanimljivosti Noviteti Tuning Concepts Top secret Predstavljamo Saloni Forum Arhiva Galerija Linkovi O nama

Morgan se nalazi u malom gradu Malvernu u Vest Midlandsu, Ujedinjeno Kraljevstvo. Tamo se nalazi već duže od sto godina, ali u protekloj deceniji, ova kompanija nije bila vlasnik zemljišta na kom se fabrika nalazi.

Morgan je 2006. godine doživeo krizu i bio im je potreban kapital kako bi bili u stanju da razvijaju nove proizvode. Zato je prodalo vlasništvo nad zemljištem Stirling Investmentu i potom ga od njega iznajmilo.

Sada se ova kompanija finansijski oporavila, sa novim rukovodstvom i porastom prihoda za 14 odsto u odnosu na prethodnu godinu. Tako je Morgan uspeo ponovo da otkupi svoje zemljište, uključujući i fabriku na Pikersli Roadu i obližnji centar za posetioce.

Kraljičina ćerka, princeza Ana, otvorila je centar za posetioce 2009. godine, a od tada ga je posetilo više od 30.000 gostiju, što ga je čini privlačnom turističkom atrakcijom, posebno u gradu koji ima mali broj stanovnika.

“Ponovna kupovina naše zemlje koja je pravi dom Morgana je investicija za budućnost ove kompanije, investicija za budućnost farbike i značajan momenat za svakog ko je godinama marljivo radio u Morganu,” rekao je direktor ove kompanije Domenik Rajli i dodao: “Jači smo nego ikad, sa rekordnim rastom prihoda, rastom zapošljavanja, jasnom vizijom budućnosti i velikom potražnjom naših proizvoda od strane kupaca širom sveta.”                                      

Izvor: Totalcar.rs
  čitanja : 321

| More


 
   


   

Reklama

Pravila

Komentari
Dodaj komentar

Komentar će biti proveren pre nego što se objavi.

Zapamti me

Copyright 2006-2017 by auto.blog.rs