Home Vesti Domaće tržište Video Zanimljivosti Noviteti Tuning Concepts Top secret Predstavljamo Saloni Forum Arhiva Galerija Linkovi O nama

Kako prenosi Tanjug, automobilska kompanija Fijat Krajsler Automobili (FCA) saopštila je danas da povlači 1,33 miliona automobila širom svijeta zbog mogućeg rizika od izbijanja požara i neadekvatnog funkcionisanja vazdušnih jastuka.

Italijansko-američka kompanija je najavila povlačenje oko 770.000 vozila, zbog problema sa instalacijom koji može dovesti do iznenadnog otvaranja bočnog vazdušnog jastuka, prenosi agencija Rojters.

Do sada je, kako je saopšteno iz kompanije, prijavljeno pet manjih povreda povezanih sa tim problemom, ali nije bilo sudara. Taj opoziv se odnosi na 538.000 vozila "dodge journey" u Severnoj Americi, koja su proizvedena od 2011. do 2015. godine, kao i na 233.000 krosovera "fiat freemont" proizvedenih u istom periodu.

FCA je, takođe, najavio povlačenje još 565.000 vozila kako bi na njima zamenio alternatore zbog rizika od izbijanja požara.

Izvor: Tanjug.rs

Foto: arhiva Auto.blog.rs
  čitanja : 214

| More


 
   


   

Reklama

Pravila

Komentari
Dodaj komentar

Zapamti me

Copyright 2006-2017 by auto.blog.rs