Home Vesti Domaće tržište Video Zanimljivosti Noviteti Tuning Concepts Top secret Predstavljamo Saloni Forum Arhiva Galerija Linkovi O nama

Po pisanju pojedinih britanskih medija, Seat ima velike planove za Cupru.

Seat naime razmatra jaču ulogu za sportskije modele sa Cupra oznakom, uključujući tu i nameru o repoziciji Cupre u high performance pod-brend. Takođe, napravljen je i predlog o posebnom logu za Cupra modele.

Ovo i nije iznenađenje, budući da je Seat radio na ambicioznim planovima za Cupru još od jeseni 2015. godine i dolaska sadašnjeg prvog čoveka kompanije Luce de Mea. Njemu u tome podršku daje i šef Seatovog razvija i istatrživanja Matthias Rabe.

Seat nije želeo da komentariše konkretne planove, ali pojedini izvori navode da će Cupra modeli u budućnosti biti značajno odvojeni u odnosu na konvencionalne modele iz game španske marke. To znači da će dizajneri i inženjeri ima više kreativne slobode u stvaranju novih Cupra modela, ali i to da će Seat te automobile možda gurati u premium segment.

Sledeći Cupra model bi trebalo da bude ekstremniji Leon Cupra R (u prodaji se očekuje krajem ove godine), a zatim između ostalog sledi i high performance verzija SUV modela Ateca (u prvoj polovini 2018. godine).

Za sada nije poznato da li će možda neki od tih novih modela već poneti i ovaj predloženi novi logo.

Ivan Mitić – Auto.blog.rs
  čitanja : 258

| More


 
   


   

Reklama

Pravila

Komentari
Dodaj komentar

Komentar će biti proveren pre nego što se objavi.

Zapamti me

Copyright 2006-2017 by auto.blog.rs