Home Vesti Domaće tržište Video Zanimljivosti Noviteti Tuning Concepts Top secret Predstavljamo Saloni Forum Arhiva Galerija Linkovi O nama

Podsećanja radi, Seat je početkom juna pokrenuo kampanju #SEATseekingName za svoj novi veliki SUV koji će se u prodaji naći od 2018. godine.

U pitanju je projekat za slanje predloga i glasanje za ime novog španskog SUV-a koji će imati do sedam sedišta i koji će u gami biti pozicioniran iznad Atece. Glavni kriterijum je da ime novog modela mora da ima veze sa geografijom Španije.

Zatim je krajem jula Seat je saopštio da je od brojnih predloga izabrano devet naziva: Abrera, Alboran, Aran, Aranda, Avila, Donosti, Tarifa, Tarraco i Teide.

U finale su sada ušla četiri predloga, a njihov spisak je juče objavljen na sajmu automobila u Frankfurtu: Alboran, Aranda, Avila i Tarraco.

Na kraju, javno glasanje će se održati od 12. do 25. septembra kako bi se među finalistima izabrao omiljeni kandidat. Pobedničko ime biće ono s najviše glasova, a Seat će ga objaviti do 15. oktobra.

Ivan Mitić – Auto.blog.rs
  čitanja : 191

| More


 
   


   

Reklama

Pravila

Komentari
Dodaj komentar

Komentar će biti proveren pre nego što se objavi.

Zapamti me

Copyright 2006-2017 by auto.blog.rs