Home Vesti Domaće tržište Video Zanimljivosti Noviteti Tuning Concepts Top secret Predstavljamo Saloni Forum Arhiva Galerija Linkovi O nama

Fudbaleri Bayerna svake godine dobiju novi Audi koji koriste 12 meseci. Ta tradicija traje već 15 godina, tako da je nastavljena i ove.

Kao i prošle godine, Audi RS6 Avant je bio najpopularniji model, jer je većina fudbalera odabrala snažni karavan, a među njima su Hummels, Jerome Boateng i Thiago Alcantara. Na drugom mestu su Q7 i SQ7 TDI, koje su izabrali Muller i Franck Ribery. Popularan je bio i SQ5, koji je sada u garaži Juppa Heynckesa, dok Felix Gotze vozi A3 Sportback.

Fudbaleri su otputovali u Ingolstadt kako bi preuzeli svoje nove automobile i posetili fabriku koja je u stvari najveća u vlasništvu Audija, kao i druga najveća fabrika automobila uopšte u Evropi. Ekipa Bavaraca je mogla da vidi kako se proizvode modeli A3, A4, A5 i Q2. U ovoj fabrici je prošle godine proizvedeno 592.337 automobila.

Poseta Bayerna fabrici je bila odlična prilika za Audi da pokaže svoj novi A8, koji je već dostupan u Evropi. Izložen je i A5 Sportback G-tron, koji može da ide na prirodni gas.

Izvor: Klix.ba / Youtube.com
  čitanja : 365

| More


 
   


   

Reklama

Pravila

Komentari
Dodaj komentar

Komentar će biti proveren pre nego što se objavi.

Zapamti me

Copyright 2006-2017 by auto.blog.rs