Home Vesti Domaće tržište Video Zanimljivosti Noviteti Tuning Concepts Top secret Predstavljamo Saloni Forum Arhiva Galerija Linkovi O nama

Malo je reći da je Teslin električni automobil za mase, Model 3, jedan od najočekivanijih automobila s one strane Atlantika

Pola miliona kupaca je uplatilo depozit za ovaj automobil, a da još ne znaju kada će im biti isporučen. Istovremeno, Tesla pati od uskog grla u proizvodnji pa ne uspeva da postigne planirane proizvodne ciljeve. Ovakva situacija dodatno pomera rokove, što Model 3 čini sve poželjnijim vozilom.

Ekonomski zakoni su takvi da cenu diktira potražnja, a budući da je potražnja ogromna, a Modela 3 u opticaju za sada ima tek par stotina i da su u rukama samo onih koji su zaposleni u Tesli, bilo je samo pitanje vremena kada će neki od ovih vlasnika pokušati da kapitalizuje na povoljnim okolnostima.

Jedan primerak s brojem šasije 209 i 3.600 pređenih kilometara je tako osvanuo na oglasniku Craigslist po ceni od 150.000 dolara. Prilično više od početne cene ovog automobila koja u SAD-u, prema Teslinom cenovniku, iznosi 56.000 dolara.

Oglas je ubrzo uklonjen budući da je Teslinim radnicima strogo zabranjena prodaja prvih Modela 3, ali, kao što znamo - Internet pamti sve, pa ga možete pogledati klikom na link OVDE.

Izvor: Tportal.hr

Foto: Craigslist
  čitanja : 296

| More


 
   


   

Reklama

Pravila

Komentari

Sucker born every minute. Za te pare kupis kucu i Model S koji je u svakom pogledu bolji.

Autor Fordovac 13 Okt 2017, 02:16
Dodaj komentar

Komentar će biti proveren pre nego što se objavi.

Zapamti me

Copyright 2006-2017 by auto.blog.rs