home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA


Mercedes je ove nedelje proslavio prozvodnju jubilarnog, 3-milionitog automobila u svojoj Rastatt fabrici.

 (Dalje)Aveo, mali Chevrolet automobil od stila, proglašen je za najbezbednije vozilo u sopstvenoj kategoriji za 2011. godinu od strane EuroNCAP-a, Evropskog programa za ocenjivanje novih automobila, koji je objavio rezultate za 53 nova modela automobila koji se mogu naći na evropskom tržištu.

 (Dalje)

Fiat je izabrao dobavljača guma za najnoviju Pandu za gradsku vožnju. Nova Fiatova Panda proizvodnu liniju napustiće na Goodyearovim 15-inčnim gumama EfficientGrip, čije su odlike odlično prijanjanje i kočenje te napredna tehnologija FuelSaving.

 (Dalje)

Kompanija Fiat Automobili Srbija (FAS), jedan je od učesnika ali i sponzora ovogodišnjeg Business foruma. Tema ovogodišnjeg, 19. po redu Business foruma je „Kako sačuvati budućnost Srbije: ekonomske, poslovne i povezane teme“. Drugog dana foruma (7.marta), FAS će se predstaviti putem prezentacije koja će biti priređena u Kongresnom centru na Kopaoniku.

 (Dalje)

Iz Audija su saopštili da je profit ove kompanije dostigao novi rekord u 2011. godini i da se može očekivati da ukupna zarada dostigne taj nivo i u 2012.

 (Dalje)

Lamborghini je tokom 2011. godine širom sveta isporučio 300 automobila više nego u 2010., ostvarivši tako rast prodaje za 23 odsto.

 (Dalje)

Novinari britanskog Banzai Magazina su u Toyoti Avensis prešli 904,9 milja (1455,9 km) km sa jednim rezervoarom goriva (60 litara).

 (Dalje)

Preuzeto sa: Novosti.rs

Pojedini vozači ne mare za propise i besplatno parkiraju svoja vozila gde im se prohte. Vlasnik "zaboravljenog" kombija u Kosovskoj ulici sakupio 230 kazni za parkiranje

 (Dalje)

U upravo završenom mesecu većina kompanija je imala zapažen rezultat na američkom tržištu.

 (Dalje)

Smanjen broj poginulih u saobraćajnim nesrećama

Od početka primene novog Zakona o bezbednosti saobraćaja broj žrtava saobraćajnih nesreća u Srbiji je smanjen za 340, u odnosu na dve godine pre njegovog stupanja na snagu, izjavio je danas direktor Agencije za bezbednost saobraćaja Stojadin Jovanović.

 (Dalje)

MINI je pripremio nagradni konkurs za sva fanove MINI Srbija Facebook stranice, na kom će najkreativniji takmičari biti u mogućnosti da osvoje MINI nagrade, a pobednik konkursa – MINI Coupé automobil na 7 dana.

 (Dalje)

VIDEO: 2012 BMW 335i

1 Mar 2012 - 15:44 Vesti Link


Kako piše Tanjug, američki Ford mogao bi ove godine na evropskim poslovima da izgubi do 600 miliona dolara budući da dužnička kriza pogađa kompletnu prodaju automobila u regionu.

 (Dalje)

Francuske vlasti donele su odluku da se od 1. jula 2012. uvede neobična obaveza za sve vozače koji učestvuju u saobraćaju na putevima ove zemlje, bilo da su nastanjeni u Francuskoj ili samo prolaze kroz nju. Radi se o obavezi da mora da se ima "instant" alkotest namenjen za jednokratnu upotrebu.

 (Dalje)

Nemački “Porše”je saopštio je da će svojim radnicima isplatiti rekordne premije zbog povećane prodaje vozila.

 (Dalje)