Home Vesti Domaće tržište Video Zanimljivosti Noviteti Tuning Concepts Top secret Predstavljamo Saloni Forum Arhiva Galerija Linkovi O nama

Početkom aprila u Novom Sadu, u ulici Cara Dušana broj 42, otvoren je još jedan servisno-prodajni centar Tigar Trade.

 (Dalje)

Reklama


Nakon one "polemike" između Nissana i Porschea oko vremena potrebnog modelu GT-R za krug po legendarnom Nirburgringu, japanski proizvođač je ponovo organizovao test vožnju GT-R-a po ovoj nemačkoj stazi i – oborio sopstveni rekord.

 (Dalje)

Nakon vesti da je Kia u Evropi već prodala 5000 primeraka novog crossovera Soul a da je Mercedes primio 50.000 porudžbina za svoju novu E klasu, evropski ogranak Forda saopštava da je od početka prodaje prošle jeseni, novu Fiestu na Starom kontinentu plasirao u 170.000 komada.

 (Dalje)

Sem potpuno novog crossovera SRX, Cadillac je na Salonu automobila u Detroitu u januaru ove godine pažnju privukao i svojim novim konceptom Converj, koga su mnogi poželeli u svojoj garaži.

 (Dalje)

Izvršni direktor "Fijata" Serđo Markione je izjavio da je italijanski proizvođač automobila spreman da odustane od planova o partnerstvu sa posrnulim "Krajslerom" ukoliko sindikati američkog gigantskog proizvođača odbiju da prihvate značajnije smanjivanje troškova, objavio je danas kanadski "Gloub end mejl".  

 (Dalje)

U Slovačkoj je juče defintivno završen program državnih premija za zamenu starog i kupovinu novog automobila.

 (Dalje)

Državni sekretar u Ministarstvu finansija Vuk Đoković najavio je danas da će u četvrtak na sednici vlade biti usvojena uredba o preregistraciji vozila sa crnogorskim tablicama.

 (Dalje)

Reklama


U fabrici automobila Zastava do sada je proizvedeno ukupno 300 vozila "punto klasik", izjavio je direktor fabrike Zastava auto Zoran Bogdanović.

 (Dalje)

Japanska Tojota, najveći proizvođač automobila na svetu, mogla bi naduvati operativni gubitak od preko pet milijardi dolara u ovoj poslovnoj godini.

 (Dalje)

Srbija ima čast da prva otvori drift sezonu, u Kragujevcu 9. i 10. maja u okviru obeležavanja Đurđevdana - Dana grada. Naime, Kragujevac je prošle godine bio domaćin internacionalnog hepeninga - drift manifestacije “King of Europe“.

 (Dalje)

Američko ministarstvo finansija zatražilo je od "Dženeral motorsa" (GM), najvećeg domaćeg proizvođača kola, da do 1. juna obavi sve neophodne pripreme za eventualno podnošenje zahteva za sudskom zaštitom od bankrota, iako posrnula gigantska autokompanija tvrdi da može da izađe iz krize vlastitim snagama, piše "Njujork tajms".

 (Dalje)

Prema najavama Ministarstva ekonomije i regionalng razvoja, program zamene starih automobila za novi "punto" trebalo bi da startuje u sredu, 15. aprila. 

 (Dalje)

Francuski "Reno" će od 1. maja raditi u dve umesto u dosadašnje tri smene u ruskoj fabrici automobila "Avtoframos", zbog sve manje tražnje vozila u toj zemlji.

 (Dalje)

Na proteklom Sajmu automobila u Beogradu prodato je 90 automobila marke "ford", čime su u "Grand motorsu", generalnom uvozniku vozila te marke (www.ford.rs), veoma zadovoljni.

 (Dalje)

Najveći češki proizvođač automobila Škoda iz Mlade Boleslave ponovo se našao na prvom mestu liste 100 najuspešnijih čeških preduzeća (TOP100), uprkos globalnoj krizi koja je najteže pogodila automobilsku industriju.

 (Dalje)

Kijin nedavno predstavljeni urbani crossover Soul je uspešno startovao na evropskom tržištu, i to bolje nego što su se nadali u korejskoj kompaniji.

 (Dalje)

Američki predsednik Barak Obama je objavio da će vlada SAD do 1. juna od domaćih proizvođača kupiti 17.600 automobila sa malom potrošnjom goriva.

 (Dalje)

Međunarodna nevladina organizacija za zaštitu životne sredine Grinpis (Greenpeace) saopštila je da akcija zamene starih automobila neće rešiti problem u automobilskoj industriji, kao ni problem zagađenja.

 (Dalje)

Preuzeto sa : Pressonline.rs

Udruženje vlasnika automobila registrovanih u Crnoj Gori ne prihvata predlog Vlade da za preregistraciju plate 10% carine i 18% PDV-a. „Crnogorci" hoće da plate upola manje!

 (Dalje)

Češki automobilski gigant "Škoda Auto" proizveo je ove sedmice sedmomilionito vozilo u svojoj novijoj istoriji koja se računa od pripajanja te firme nemačkom "Folkswagenu" 1991. godine.

 (Dalje)


Copyright 2006-2017 by auto.blog.rs