home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA


Kako piše Beta, bonitetna agencija Standard i Purs (Standard & Poor's) smanjila je Fijatu rejting zbog slabih poslovnih rezultata italijanskog proizvođača automobila u Evropi.

 (Dalje)Nаjveći ruski proizvođаč аutomobilа kompаnijа "Avtovаz" objаvilа je povlаčenje bezmаlo 100.000 populаrnih modelа "lаdа kаlinа" i "grаntа" zbog moguće greške u sistemu dovodа gorivа, objаvilа je dаnаs kompаnijа.

 (Dalje)

Čekаjući „đаvolsku“ plаtu

Prosečnа zаrаdа u FAS-u sаdа je nа novou republičkog prosekа, аli kаdа krene serijskа proizvodnjа od oko 200.000 аutomobilа, godišnje će rаdnici zаrаđivаti 8.000 evrа ili 666 evrа mesečno, tаko bаr piše u potpisаnim pаpirimа. Ovogа trenutkа, kаdа još nemа prаve proizvodnje, zаrаde su mаnjа od onih koje su imаli u „Zаstаvi“, tаko dа oni koji su nа „čekаnju“ i mesec dаnа ne uđu u fаbriku primаju mesečno oko 27.000 dinаrа

 (Dalje)

Ono što je nekome staro smeće drugome je kolekcionarski primerak. Tako bi mogli da opišemo stari zarđali i definitivno zapušteni Austin Mini Se7en De Luxe iz 1959. godine. Prema određenim informacijama to je najstariji “preživejli” primerak koji do sada nije obnovljen. Ovaj preživeli možete uzeti s rezervom pogotovo kada vidite na šta liči ovaj mali oldtajmer.

 (Dalje)

Opel je danas u fabrici u Riselshajmu proizveo jubilarni, i to 500.000-ti primerak modela Insignia.

 (Dalje)

Nemački proizvođač automobila Folksvagen (VW) je u prvom ovogodišnjem kvartalu, zbog velikog skoka prodaje, skoro udvostručio profit - na 3,19 milijardi evra.

 (Dalje)

Italijanski proizvođač automobila Fijat SpA je utrostručio profit u prvom kvartalu ove godine, zahvaljujući rezultatima koji su postignuti u njegovoj firmi Krajsler u SAD.

 (Dalje)

Gorivo povoljnije

26 Apr 2012 - 18:28 Vesti Link

Preuzeto sa: Novosti.rs

Sniženje cena naftnih derivata NIS u velikoprodaji najzad se odrazilo i na maloprodajnu mrežu, pa su na pojedinim pumpama niže cene evrodizela i premijuma BMB 95

 (Dalje)

Regionalni test drive novog predstavnika Hyundai brenda u C segmentu održan u periodu 18-20.04.2012.

Prvi Regionalni test drive u organizaciji Hyundai Motor Company i Hyundai Auto Beograda, održan je u srpskoj pokrajini Vojvodina, na nekoliko ruta, od Beograda i Novog Sada ka jezeru Palić, preko Bačke Topole i Srbobrana.

 (Dalje)

Autentično vozačko iskustvo i ugođaj nisu rezervisani samo za realni svet, zahvalujući Auto Club Revolution aplikaciji. Auto Club Revolution je nova online trkačka igra i automobilska društvena mreža sa lokacizacijom za PC platformu.

 (Dalje)

Tokom nedeljne NASCAR trke Capital City 400 na čuvenoj Richmond stazi, američkoj publici će i zvanično biti predstavljen električni Ford Focus. Po prvi put u 63-godišnjici NASCAR-a će tako pace car biti sa električnim motorom čime Ford želi da promoviše ovaj automobil i dostigne prodaju od 5,000 primeraka godišnje.

 (Dalje)

Kako to proizvođači automobila obično znaju da učine, BMW je još malo zakomplikovao označavanje svojih vozila. Uz svu silu oznaka za klase automobila i njihove namene, Bavarci su sada ubacili i dodatnu oznaku koja će služiti za raspoznavanje svih automobila iz njihovog “i” pod-brenda.

 (Dalje)

Vodeći kineski proizvođač automobila FAW i nemački Volkswagen postigli su dogovor o produženju saradnje za još 25 godina, objavila je kineska kompanija.

 (Dalje)

Novi model kompaktne limuzine češkog proizvođača automobila "Škoda auto" za evropsko tržište zvaće se "rapid", rekao je novinarima predsednik upravnog odbora kompanije Vinfrid Valand uoči otvaranja salona automobila u Pekingu.

 (Dalje)

NAVAK Track day

24 Apr 2012 - 16:30 Vesti Link

Preuzeto sa: bud3.net

NAVAK Track day – Termin prvi

Na vojno-civilno-ugostiteljsko-medicinskom objektu maksimalne zaštite NAVAK u Subotištu održan je drugi track day u Srbiji. Ovog puta je i nama dozvoljen pristup, aparati napunjeni, spremni za raspucavanje.

 (Dalje)