home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA


Italija ima najviše cene naftnih derivata u Evropskoj uniji i ovih dana dostigle su novi rekordni nivo, nakon što je Vlada u okviru težnji da sreže javni dug podigla stopu PDV-a na 21 odsto i povisila akcize.

 (Dalje)Da li se možda sećate Zahira Rana? Naravno da se ne sećate jer je ovaj vozač većini poznat po svom udesu. Odnosno više vam je poznat njegov svetlo-žuti Edo Ferrari Enzo s kojim je prošlog septembra završio u Atlantskom okeanu.

 (Dalje)

Nezvanične informacije koje stižu iz Nemačke otkrivaju namere Audija da ukidanjem razvoja novog RS4 Avanta resurse preusmeri na RS6.

 (Dalje)

Opoziv za Fisker Karmu

3 Jan 2012 - 13:07 Vesti Link

Nakon nedavnih događaja sa samozapaljenjem baterija na Chevrolet Voltu, izgleda da je "loša karma" električnih (hibridnih) automobila pogodila i jedan egzotičniji model.

 (Dalje)

Bentley je saopštio da je tokom 2011. godine širom sveta prodao više od 7.000 svojih automobila.

 (Dalje)

Južnokorejski Hyundai (zajedno sa partnerskom markom Kia) planira da u nekoliko predstojećih godina zauzme još istaknutije mesto na svetskoj automobilskoj sceni, sa posebnim naglaskom na Evropi.

 (Dalje)

Mercedes-Benz je objavio podatak da je do sada kupcima isporučio više od 2 miliona SUV modela.

 (Dalje)

Kako piše hrvatska agencija HINA, a prenosi Tanjug, hrvatska policija je 26-godišnju Makedonku, zbog vožnje automobila od 246 kilometara na sat, kaznila novčanom kaznom i zabranom upravljanja vozilom na području Hrvatske u sledećih godinu dana.

 (Dalje)

Opoziv za Tatu Nano

2 Jan 2012 - 14:37 Vesti Link

Tata Motors je objavio zvanično saopštenje kojim opoziva sve Nano modele proizvedene između jula 2009. i oktobra 2011. godine zbog problema sa lošim pokretanjem motora.

 (Dalje)

Preuzeto sa: Kurir-info.rs

Za Auto godine proglašen "sitroen C4", priznanje za supersportski auto godine pripalo modelu "micubiši evolušn 10"

 (Dalje)

Iako je tokom svog života uglavnom važio kao ljubitelj ruskih i kineskih limuzina, na nedavnoj sahrani Kim Jong-il bivši lider Severne Koreje je odvezao svoj poslednji krug u američkom Lincolnu iz kasnih 1970ih godina.

 (Dalje)

Od 1. januara vozila iz Srbije će bez "zelenog kartona", kao dokaz osiguranja, moći da idu u svih 27 zemalja Evropske unije, Švajcarsku, Norvešku, Hrvatsku, Island i Andoru.

 (Dalje)

Kako piše Tanjug, u Crnoj Gori je od danas ukinuta naplata eko-takse prilikom ulaska inostranih motornih vozila na crnogorsku teritoriju.

 (Dalje)

Američki odbor predložio je zabranu pričanja i slanja SMS poruka, čak i u slučajevima kada se telefon tokom vožnje ne drži u rukama. U do sada neviđenom potezu, Državni odbor za sigurnost saobraćaja u Sjedinjenim državama predlaže da vozači isključe svoje mobilne telefone tokom vožnje.

 (Dalje)

Kako se približavamo kraju 2011., Renault započinje uvođenje svog obećanja kupcima u čitavom svetu da se obavezuje da će da ponudi besprekoran kvalitet usluga.

 (Dalje)