home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA


United Auto Workers (UAW), sindikat radnika na američkom tržištu, je nedavno najavio da planira da svi radnici u stranim kompanijama budu u sindikatu, a prvi na listi su Volkswagen i Mercedes.

 (Dalje)Mahindra preuzima Saab?

31 Dec 2011 - 10:55 Vesti Link

Kako prenosi sajt Bloomberg, indijski proizvođač vozila Mahindra planira da preuzme posrnulog švedskog proizvođača vozila Saab.

 (Dalje)

Radnici u nemačkoj autoindustriji zarađivali su dva puta više od američkih, pokazala je najnovija analiza.

 (Dalje)

Kako piše Tanjug, nemački proizvođači luksuznih kola "Mercedes-Benc", koji posluje u okviru grupe "Dajmler", i BMW, vode neizvesnu bitku za titulu najvećeg prodavca premijum automobila u SAD, na drugom najvećem tržištu automobila na svetu, iza Kine.

 (Dalje)

Yahoo Finance je napravio listu deset najvećih razočarenja u 2011. godini, a na listi su se našla i dva automobila – Chevrolet Volt i Fiat 500.

 (Dalje)

Pored serijske verzije dugo očekivanog kupea FT-86, Toyota je na nedavnom Salonu automobila u Tokiju predstavila i novi hibridni model Aqua koji će se na nekim tržištima (uključujući i američko) prodavati kao Prius C.

 (Dalje)

Proizvođač automobila Subaru, japanska kompanija „Fudži teška industrija (FHI)" nedavno je objavila da je neprofitna, nezavisna organizacija auto osiguravača iz Sjedinjenih Američkih Država - Institut za bezbednost na auto-putevima (IIHS) - sve Subaru modele koji se prodaju na tržištima Severne Amerike, uključujući i potpuno novu „imprezu 2012", nagradila najvišim priznanjem za bezbednost u klasi putničkih automobila sa pogonom na sve točkove.

 (Dalje)

U Americi je u 2011. godini opozivano oko 13 miliona vozila, a ponovo se kao prvi na listi treću godinu za redom našao japanski proizvođač vozila Toyota.

 (Dalje)

Mitsubishi je počeo sa razvojem malog električnog komercijalnog automobila koji bi trebalo da bude dostupan na tržištu već u aprilu 2013. godine.

 (Dalje)

Renault bi lako mogao da promeni strategiju za sledeću generaciju modela Laguna i Espace.

 (Dalje)

Prodaja automobila u Evropi pašće za oko četiri odsto, na blizu 13 miliona vozila, u 2012, u odnosu na ovogodišnjih 13,5 miliona. To će biti peta uzastopna godina u kojoj je zabeležen pad, od 2007, kada je isporučeno rekordnih 16 miliona automobila, procenjuju konsultanti agencije Pricewaterhouse Coopers.

 (Dalje)

Od 1. januara u pojedinim objektima JKP "Parking servis" važiće nove, od 12 do 70 odsto niže cene.

 (Dalje)

Kako prenosi Tanjug, Francuska ograničava prodaju benzina i drugih goriva tokom novogodišnje noći kako bi sprečila tradicionalno paljenje na stotine automobila.

 (Dalje)

Korupcija je jedan od najozbiljnijih problema sa kojim se suočava naša država. Oblast u kojoj je ona prilično izražena je i saobraćaj, pa se zbog toga mislilo da će donošenjem novog Zakona o bezbednosti saobraćaja ovaj problem biti umanjen.

 (Dalje)

Povodom predstojećeg sajma automobila Delta Generali BG CAR SHOW 04 koji je na programu Beogradskog sajma od 8. do 14. marta 2012. godine, a u vezi sa informacijom sa Press konferencije Srpske asocijacije uvoznika vozila i delova Beogradski sajam još jednom izražava duboko žaljenje zbog odluke kojom naš dugogodišnji partner odustaje od učešća na navedenoj manifestaciji.

 (Dalje)