home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Kako piše Tanjug, nemačka grupa "Dajmler" uložiće 350 miliona dolara u proizvodnju petog "Mercedes-Benc" modela" u fabrici Vens, u Alabami.

 (Dalje)Čitaoci automobilskog magazina Auto Motor und Sport su i ove godine birali najlepše automobile. Glasalo se za automobile u osam kategorija (ukupno 83 automobila), a učestvovalo je 22.916 čitalaca nemačkog magazina.

 (Dalje)

Nacrtaj automobil budućnosti...Pusti mašti na volju.

Automobil koji će ljudi voziti u budućnosti možda baš bude onaj koji ćeš ti nacrtati. Pošalji svoj crtež i pusti neka tvoji snovi odlete daleko sa TOYOTOM.

 (Dalje)

Kia je saopštila da je počela proizvodnja modela Venga u Zilina fabrici u Slovačkoj, gde se proizvode još dva modela ovog korejskog proizvođača (Cee'd i Sportage).

 (Dalje)

    * U narednih pet nedelja, takmičari mogu da proslede fotografije koje ilustruju različite osobine Ford Fieste ili njenih tehnologija. Pobednik svake sedmice osvaja nagradu.

    * Autora najbolje fotografije među svim poslatim iz cele Evrope, žiri će nagraditi Ford Fiestom, Fordovim najprodavanijim malim automobilom.

    * Za stanovnike Evrope, #Fiestagram foto konkurs počeo u ponedeljak, 10. oktobra, na www.facebook.com/fordfiesta.

 (Dalje)

Nakon četiri godine razvoja Hyundai je ove nedelje predstavio novi benzinski motor. Novi 1,6 litarski turbo benzinac nije jedini novitet koji je Hyundai pripremio jer tu je i novi 2,0 lizelaš koji će se kao i benzinski motor koristiti u većini Hyundaijevih i Kijinih modela.

 (Dalje)

Honda je danas potvrdila da model Crosstourer, predstavljen kao koncept na EICMA sajmu 2010., ulazi u serijsku proizvodnju i biće predstavljen kupcima na ovogodišnjem EICMA međunarodnom sajmu motocikala u Milanu u novembru.

 (Dalje)

Kompanija Fiat Automobili Srbija donirala je Politehničkoj školi u Kragujevcu tehnološki naprednu Siemens i Comau opremu namenjenu školskim laboratorijama.

 (Dalje)

Prvi put u istoriji kompanije, Volkswagen je uspeo da proda više od 6 miliona automobila u toku prvih 9 meseci.

 (Dalje)

Top Gear – Tesla 1:0

20 Okt 2011 - 13:10 Vesti Link

Sudski spor koji se zakuvao zbog priloga u TV emisiji Top Gear, a u kome na samo sebi svojstven način J. Clarkson "pljucka" po Teslinom elektromobilu, sada je prošao prvu značajnu stepenicu.

 (Dalje)

Prema pisanju torinskih medija, deset radnika zaposlenih u fabrici FIAT Mirafiori nalazi se pod istragom zbog krađe Abarthovih auto delova. 

 (Dalje)

Koncept verzija budućeg Maseratijevog SUV-a je predstavljena prošlog meseca na Salonu automobila u Frankfurtu, i to pod nazivom Kubang (ime koje je već korišćeno 2003. godine na SUV konceptu koji nije ušao u proizvodnju), dok bi serijski model po poslednjim informacijama mogao da se zove Maserati Cinqueporte.

 (Dalje)

Fijatova fabrika u Kragujevcu koristiće u procesu proizvodnje robote najnovije generacije i imaće savremeniju opremu nego fabrika te firme u Poljskoj, koja je jedna od najmodernijih u lancu italijanskog automobilskog giganta, rečeno je srpskim novinarima, koji su u poseti Fijatovoj fabrici u poljskom gradu Tiki.

 (Dalje)

Kako piše Tanjug, Agencija za bezbednost saobraćaja planira da do maja 2012. obavi "mapiranje" rizika na svim magistralnim putevima u Srbiji. Ova aktivnost sprovodi se u skladu sa Evropskim programom ocenjivanja puteva EuroRAP.

 (Dalje)


Preuzeto sa : Pressonline.rs

Otimaju „renoe", rastavljaju ih i šalju u Crnu Goru

Profesionalci - Nepoznata, dobro organizovana grupa najsavremenijom opremom dekodira kartice, krade vozila, a zatim ih rastavlja i prodaje u Crnoj Gori. Na meti isključivo „megani" jer se najlakše otvaraju

 (Dalje)