home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA


Poplave koje su nedavno zahvatile Tajland stvaraju ozbiljne probleme japanskim proizvođačima automobila. Najviše neprijatnosti donele su Hondi jer će zbog poplava kasniti lansiranje novog crossovera CR-V i Civica namenjenog evropskim kupcima.

 (Dalje)MyKey tehnologija omogućava blokadu ulaznih poziva i SMS poruka, a veliku bi korist od nje trebalo da imaju roditelji mladih vozača koji bi pomoću 'Do Not Disturb' funkcije obezbedili veću koncentraciju svoje dece.

 (Dalje)

Kako piše Tanjug, "Mercedes-Benc" je u oktobru povećao prodaju u svetu za 3,1 odsto, zahvaljujući velikim isporukama u SAD, Kini i Rusiji.

 (Dalje)

Chevrolet je juče obeležio svoj 100. rođendan u magičnom stilu i u prisustvu brojnih specijalnih gostiju na proslavi održanoj u Rimu u Italiji. Kraljica ceremonija, italijanska glumica i Bond devojka, Marija Gracija Kučinota, prva je posetila Chevrolet-ovu rođendansku proslavu i poželela dobrodošlicu mališanima iz SOS dečijeg sela u Rimu.

 (Dalje)

Hyundai beleži odlične prodajne rezultate na tržištu SAD-a i Kanade. Uz prodajne rezultate, iz dana u dan pristižu velika priznanja za kvalitet, bezbednost i dizajn Hyundaijevih vozila.

 (Dalje)

Flota od 25 najboljih primeraka iz ponude Jeep Grand Cherokee predata je po završetku treninga igračima u crno-belim Juventusovim majicama i novom treneru Antoniu Conteu kao podrška fudbalskoj ekipi u njenim nastojanjima da zadrži vrh tabele u SERIE A.

 (Dalje)

Projekat iznajmljivanja automobila Quicar - Iznajmite Volkswagen biće lansiran u Hanoveru 16. novembra, dok kompanija proizvodi 200 specijalno brendiranih Golf BlueMotion modela dostupnih za kratkoročno rentiranje.

 (Dalje)

U Bugarskoj će za krpljenje rupa na putevima biti korišćena nova tehnologija, koja omogućava obnovu kilometra puta za samo nedelju dana i to jeftinije do 40 procenata u odnosu na klasične metode, izjavio je direktor bugarske Agencije za puteve Lazar Lazarov.

 (Dalje)

Policijske kamere za prebrzu vožnju imaju brojne prednosti, ali i jednu veliku manu. U datom trenutku mogu da prate tek jedno vozilo. Ovaj problem rešila je ekipa Peak Gain Systemsa koja je na tržište upravo lansirala noćnu moru vozača lakih na papučici gasa - Cordon multi-target Photo Radar System. O čemu je reč?

 (Dalje)

Zbog krize u Evropi, italijanski automobilski gigant okreće se američkom i brazilskom tržištu. Sergio Marchionne, izvršni direktor Fiat Grupe, potvrdio je da će italijanski industrijski gigant zbog katastrofalnih prodajnih rezultata na evropskom tržištu, a naročito na domaćem, svoje napore da usmeri prema jačanju pozicije na tržištima koja ostvaruju profit, odnosno američkom i brazilskom.

 (Dalje)

Ford je počeo da prima porudžbine za novi Focus sa elektro pogonom (u hatchback varijanti sa 5 vrata), koji u SAD-u ima cenu od 39.995 tamošnjih dolara (s tim što se ta cena umanjuje i do 7.500 dolara zahvajujući federalnoj subvenciji).

 (Dalje)

Ko radi taj i greši, a mada se zbog malo proizvedenih vozila i visokog nivoa sigurnosnih kontrola ređe događa da luksuzne marke objavljuju opoziv vozila - to se ipak događa.

 (Dalje)

Chevrolet upravo slavi svoju stogodišnjicu, a proslavu je uveličalo i obeležavanje prodaje jubilarnog, i to milionitog primerka modela Cruze.

 (Dalje)

La Šo de Fon (La Chaux-de-Fonds), Švajcarska – Chevrolet će naručiti izradu savremenog javnog umetničkog dela u gradu La Šo de Fon, rodnom mestu jednog od osnivača brenda, Luja Ševrolea. Skulptura će obeležiti 100 godina od osnivanja jednog od najboljih automobilskih brendova u svetu. Umetničko delo će se podići na Park del Uestu (Parc de l’Ouest) u La Šo de Fonu.

 (Dalje)

- OMV benzinske stanice sa VIVA proslavljaju Dan čaja sa besplatnom šoljom čaja za svakog gosta 

- Uveden novi ukus čaja "Menta slatki koren"

- Dan čaja u VIVA propraćen posebnom ponudom za sve ljubitelje čaja  

 (Dalje)